2777
2789

بیاین براش دعا کنیم 😢 

نمیدونم راضیه اسمشو تگ کنم یا ن 

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودش عنوان کرده چرا باید راضی نباشه

اخه اصن تاپیک نزاشته 

من تویکی از تاپیکام گفتم هرکی هرچی میخواد بگه و ایشونم اینو گف 

الانم حالشو پرسیدم گف خوب نیستن اصلا😢

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 

انشالله به حق فاطمه زهرا شفا پیدا کنه

خدایا خودت هواشو داشته باش

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
ایشالله شفا پیدا کنه🤲 بچه هم داره؟

بچه هم داره میگه سرطان دارم وقت نکردم براش مادری کنمممم😢😢😢😢😢

انشالله به حق فاطمه زهرا شفا پیدا کنه خدایا خودت هواشو داشته باش

الهی آمین❤❤

اگه خودش تاپیک نزده راجب بیماریش به نظرم تگش نکن اینجوری اذیت میشه.. همینجوری به نیتش دعا میکنیم🙏💓

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بچه هم داره میگه سرطان دارم وقت نکردم براش مادری کنمممم😢😢😢😢😢

اره منم دیدم. خیلی ناراحت شدم. خبر خوب شدنش رو نو سایت بدیم به هم الهی🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا خودت بهش کن. به همه بیمارا. زندگی زیادی سخت شده 

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

اگه خودش تاپیک نزده راجب بیماریش به نظرم تگش نکن اینجوری اذیت میشه.. همینجوری به نیتش دعا میکنیم🙏💓

اره برا همین تگش نکردم ولی دعا کنید همه توروخدا 😢😢❤

من رفتم دیدم پستشو😔 خدا الهی شفاش بده اول صبحی بهم ریختم

😢😢❤❤

اره منم دیدم. خیلی ناراحت شدم. خبر خوب شدنش رو نو سایت بدیم به هم الهی🤲🤲🤲🤲🤲 خدایا خودت بهش کن. ...

الهی آمین ❤❤❤