2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید

118 بازدید | 12 پست

اومیکرون گرفتم گلوم بشدت درد داره تجربه دارید بگید چیکارکنم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

کندر مصرف کن خیلی موثره, دکتر هم به‌ما گفت

ضمنا حتما پیش دکتر برو و دارو بگیر

نخودآب هم خیلی خوبه واست

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر زنجبیل بریز تو چایی بخور. من تازه امروز بعد از ۱۲روز خوب شدم

ممکنه به ریه هم بزنه؟ خطرناکه مثل کرونا؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
کندر مصرف کن خیلی موثره, دکتر هم به‌ما گفت ضمنا حتما پیش دکتر برو و دارو بگیر نخودآب هم خیلی خوبه ...

رفتم دکتر خوب نمیشه دارو میخورم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
آزیترومایسین  مایعات و دمنوش گرم زیاد بخور بخور اکالیپتوس هم موثره شبا کنار رختخوابت بخور بز ...

شما هم اینجوری بودید

والا منکه فقط تحمل کردم،راه دیگه ای برای دردش نیست 

ولی این درد وخیمش ۳روزه میفته،

دارو و ایناهم رومن تاثیری نکرد ولی قرقره آب نمک رقیق، مایعات گرم، اصلا نذار گلوت خشک بمونه

دایما مایعات گرم بخور و مسیر گلوت و گرم نگه دار

اها دکتر گفت شربت دیفن هیدرامینو هم اول قرقره کنم بعد قورت بدم تاثیر داشت

ممکنه به ریه هم بزنه؟ خطرناکه مثل کرونا؟

والا بابابزرگ شوهرم به ریه ش زده البته آسم هم داشت. فقط میتونم بگم حتما باید دکتر رفت مثل سرماخوردگی نیست که کلا تو خونه رفع بشه. من یه بار رفتم دکتر دارو داد خوردم. در کنارش کلی دمنوش خوردم یعنی ۱۲روز هیچ غذای سرخ کردنی نخوردم. همش آبپز و بخارپز. تازه من علائمم خفیف بود. فقط عطسه و آبریزش بینی و لرز بدون تب داشتم