2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من از بانک مهرایران وام گرفتم.

البته برای پدرم گرفتم و اطلاع ندارم از تعداد ضامن و... چون به ایشون وکالت دادم و خودشون دنبال کاراش رفتن.

اگه بخوای برات می‌پرسم فردا.

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

حالا من سؤالم اینه: چرا اینجا تاپیک اطلاع‌رسانی می‌زنی استقبال نمی‌شه و فقط تاپیکای مسخره و چرت‌وپرت انقد استقبال می‌شه؟ 😂 چه‌مونه؟!!

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
پرسیدی عزیزم؟

گفتم اگه بخوای میپرسم. چیزی نگفتی آخه، حتی لایک نکردی بدونم لازمه بپرسم...

گفتم اگه بخوای میپرسم. چیزی نگفتی آخه، حتی لایک نکردی بدونم لازمه بپرسم...

به خدا کامنت گذاشتم مشکل از سایته

اگه بپرسی ممنونت میشم

کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️

به خدا کامنت گذاشتم مشکل از سایته اگه بپرسی ممنونت میشم

خواهش میکنم

پرسیدم گفت فقط بانک مهرایران این شرایط رو داره و با ضامن بهت وام میده

خواهش میکنم پرسیدم گفت فقط بانک مهرایران این شرایط رو داره و با ضامن بهت وام میده

خیلی ممنونم عزیزم باید پولی هم توی حساب بذاریم؟من تازه باید برم حساب باز کنم مهر ایران

کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️

خیلی ممنونم عزیزم باید پولی هم توی حساب بذاریم؟من تازه باید برم حساب باز کنم مهر ایران

خواهش میکنم.

بله براساس گردش حساب بهت وام میدن.

میخوای زنگ بزن دقیق از خودشون سؤال کن. ❤