2777
2789
اره همه میگن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چرافلانم  چرابهمانم

پربازیداهم جالب نیستن

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا😐تخیلیا دروغاشون ته کشیده

😁😁😁😁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من یه بار دوست پسر سابقم سه سال پیش به شوهرم پیامک داده بود که تو رو خدا طلاقش بده من دوسش دارم 🤦🏼 ...

چه دوست پسر صاف و ساده ایی اومده از شوهرت قانونی خواستگاری کرده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من یه بار دوست پسر سابقم سه سال پیش به شوهرم پیامک داده بود که تو رو خدا طلاقش بده من دوسش دارم 🤦🏼 ...

ای وای شماره شوهرتو از کجا آورده بود

همسر من بود میکشت منو 😑

رو این موضوع حساسع

بعد چیشد

یا خدا قیامت شده

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم
یچه ها یکی تو سایت انلاین باشه معلومه؟  تو این تاپیک. منظورم نیستا کلا میگم چجوری بفهمیم ی نفر ...

تو یه تاپیک باشع مشخص میشع کلا نمیشه فهمید

ای وای شماره شوهرتو از کجا آورده بود همسر من بود میکشت منو 😑 رو این موضوع حساسع بعد چیشد

والا شوهرم استاد راهنمای بود برا ارشد یه وضعیتی بود نگو خیلی بد حالا بگم از اول اصلا عینه سریال میمونه با این تفاوت که تا مرگ رفتم از استرس

والا شوهرم استاد راهنمای بود برا ارشد یه وضعیتی بود نگو خیلی بد حالا بگم از اول اصلا عینه سریال میمو ...

یکم تعریف کن سر گرم شیم

عکس العمل همسرتو بگو

چه دوست پسر صاف و ساده ایی اومده از شوهرت قانونی خواستگاری کرده

خیلی بیشعور بود بابا اونموقع که با هم دوست بودیم منو آنقدر بد پیوند گفت مامانم از تو خوشش نمیاد من خودم عاشقتم اما بابام گفته در حد ما نیست دختره 

خیلی بیشعور بود بابا اونموقع که با هم دوست بودیم منو آنقدر بد پیوند گفت مامانم از تو خوشش نمیاد من خ ...

دردش چیبوده پس میخواست بینتونو بهم بزنه

یکم تعریف کن سر گرم شیم عکس العمل همسرتو بگو

بزار بگم از اول ببین من ترم یک بودم این پسره حالا مثلاً فرهاد بگم اسمشو اومد به من گفت بیا دوست شیم منم گفتم نه برو بابا از این جور ناز کردنا ولی خیلی خوشتیپ بود و پولدار بودن و اصلا باور نکرد من نه بگم بهش همین سبب شد که هی گیر بده 

بزار بگم از اول ببین من ترم یک بودم این پسره حالا مثلاً فرهاد بگم اسمشو اومد به من گفت بیا دوست شیم ...

چه جالب

دردش چیبوده پس میخواست بینتونو بهم بزنه

الان میگم بقیشو پسره بیشعور بعد سه ترم با هم دوست بودیم.از اون پسرا بود که هی میخوان برن توآدم منم هی دوری میکردم این هی جری میشد یه روز با ماشینش رفته بودیم جردن دفتر معماری مامانش گفت برم کتابم بگیرم منم گفتم برو گفت تو هم بیا بعد آسانسور خراب بود از پله‌ها رفتیم هی گفت بزار لغات کنم تو خسته نشی منم گفتم گمشو بابا خیلی میزدم تو خاش و رو بود من فک کردم مامانش تو دفتر رفتم ها بعد رسیدیم دیدم کلید درآورد بیشعور اول گفت از مامانم بگیر کتاب عوضی

الان میگم بقیشو پسره بیشعور بعد سه ترم با هم دوست بودیم.از اون پسرا بود که هی میخوان برن توآدم منم ه ...

همینو اینجا گفتی تاپیک بزن کپی کن جالبه😅