خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من یه بار دوست پسر سابقم سه سال پیش به شوهرم پیامک داده بود که تو رو خدا طلاقش بده من دوسش دارم 🤦🏼 ...
چه دوست پسر صاف و ساده ایی اومده از شوهرت قانونی خواستگاری کرده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بزار بگم از اول ببین من ترم یک بودم این پسره حالا مثلاً فرهاد بگم اسمشو اومد به من گفت بیا دوست شیم منم گفتم نه برو بابا از این جور ناز کردنا ولی خیلی خوشتیپ بود و پولدار بودن و اصلا باور نکرد من نه بگم بهش همین سبب شد که هی گیر بده
الان میگم بقیشو پسره بیشعور بعد سه ترم با هم دوست بودیم.از اون پسرا بود که هی میخوان برن توآدم منم هی دوری میکردم این هی جری میشد یه روز با ماشینش رفته بودیم جردن دفتر معماری مامانش گفت برم کتابم بگیرم منم گفتم برو گفت تو هم بیا بعد آسانسور خراب بود از پلهها رفتیم هی گفت بزار لغات کنم تو خسته نشی منم گفتم گمشو بابا خیلی میزدم تو خاش و رو بود من فک کردم مامانش تو دفتر رفتم ها بعد رسیدیم دیدم کلید درآورد بیشعور اول گفت از مامانم بگیر کتاب عوضی