الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باور کن خدا تو نینی سایت عضو نیست 😂😂 ناراحت نشو شوخی کردم حالو هوات عوض شه
🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
عزیزم اینو نگو منم مثل خودتم دیگه از جنگیدن خسته شدم اما به خودم قول دادم تا آخرین لحظه ام تلاش کنم و باز لجنگم از فردا با امید و انگیزه به کارت ادامه بده خدا هم کمکت میکنه
خیلی محکم بودم الان دارم خورد میشم من کاربر قدیمی هستم کاربریم ترکید الان نزدیک 7 ماهه شوهرم از خونه بیرونم کرد با کتک کاری چون متوجه شدم خیانتشو الانم 7 ماه داره اذیتم میکنه شدید منم با دوتابچه بدون کار بدون پول بدون سرپناه بخدا دیگه نمیتونم
خیلی محکم بودم الان دارم خورد میشم من کاربر قدیمی هستم کاربریم ترکید الان نزدیک 7 ماهه شوهرم از خونه ...
عزیژ دلم سه سخت ولی خدا داره الان امتحانت میکنه ببینه که تو چه قدر بهش توکل داری بهش توکل کن برو جلو اکه میخوای طلاق بگیری از تو نت از به وکیل مشاوره بگیر شکایت کن بعد هم برو سرکار