2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن خدا تو نینی سایت عضو نیست 😂😂 ناراحت نشو شوخی کردم حالو هوات عوض شه

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
نمیگذره عزیز کاش تموم بشه 

من تو یه باتلاقی افتادم ۳ سال که فک میکردم تا آخر عمر تمومی نداره 

انقدرررررررررر عذاب کشیدم که پدرم تو چشم نگاه می‌کرد و میگفت امیدوارم یه مریضی لاعلاج بگیری و بمیری 

ولی بالاخره تموم شد و من دوباره پا شدم 

واسه تو هم تموم میشه فقط توکل کن

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞

عزیزم اینو نگو منم مثل خودتم دیگه از جنگیدن خسته شدم اما به خودم قول دادم تا آخرین لحظه ام تلاش کنم و باز لجنگم از فردا با امید و انگیزه به کارت ادامه بده خدا هم کمکت می‌کنه 

همه مشکلات دارن.محکم باش.

خیلی محکم بودم الان دارم خورد میشم من کاربر قدیمی هستم کاربریم ترکید الان نزدیک 7 ماهه شوهرم از خونه بیرونم کرد با کتک کاری چون متوجه شدم خیانتشو الانم 7 ماه داره اذیتم میکنه شدید منم با دوتابچه بدون کار بدون پول بدون سرپناه بخدا دیگه نمیتونم

خیلی محکم بودم الان دارم خورد میشم من کاربر قدیمی هستم کاربریم ترکید الان نزدیک 7 ماهه شوهرم از خونه ...

عزیژ دلم سه سخت ولی خدا داره الان امتحانت می‌کنه ببینه که تو چه قدر بهش توکل داری بهش توکل کن برو جلو اکه میخوای طلاق بگیری از تو نت از به وکیل مشاوره بگیر شکایت کن بعد هم برو سرکار 

خیلی محکم بودم الان دارم خورد میشم من کاربر قدیمی هستم کاربریم ترکید الان نزدیک 7 ماهه شوهرم از خونه ...

خب طلاق بگیر مهریه نفقه خرجی بچهات.کوتاه نیا تاته مشکلات برو حداقل واسه بچهات وایندشون قوی باش

من حسابم،زهمه مردم این شهر جداست🌺من امیدم بخداس.بعداز خدا باز امیدم ب خداست🌺