2777
2789

دوستم واسش تا الان ۷۰۰ تومن هدیه گرفته

ولی پسر هیچی

بعد قصد ازدواج

من ک ب دوستم میگم وظیف‌پسر نیست ولی

این میگ دلش کادو میخاد روش نمیشه بگ👩‍🦯

یا بنظر پسر خسیسه

یامغزش کار نمیکنه

یا نمیدونم

سن دوستم ۲۳ اون ۲۷

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیقت راهو اشتباه رفته کلا

امضاتون رو وقتی دیدم

به فکر اهدای عضو افتادم 

چند وقتی میشه ذهنم راجب این موضوع درگیره

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

تا حرفش و عملی نکرده ک بیاد خاستگاری باور نکنین ک میخادش...ب دوستت بگو یجوری با شوخی چیزی بهش بگه از اون وسیله یا از اون وسیله خوشم میاد بگیر برام یا مثلا اگ مناسبتی شد اگ پسره نخرید خیلی رک بهش بگه عزیزم تو این مناسبتا همه برای طرف مقابلشون یچیزی میخرن ولی تو چرا نگرفتی؟

امضاتون رو وقتی دیدم به فکر اهدای عضو افتادم  چند وقتی میشه ذهنم راجب این موضوع درگیره

ان شالله که همیشه سالم و سلامت باشی عزیزم❤❤

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اون اصلا با محبت های بیخودش باعث شده پسره براش تره هم خرد نکنه و بی ارزش باشه براش

چی بگم والا 👩‍🦯 دارم اینارو بهش نشون میدم حرف منو قبول نداره

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
ان شالله که همیشه سالم و سلامت باشی عزیزم❤❤

ممنون عزیزم 

همچنین❤

براتون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

به نظرم دوستت خیلی احساسی رفت جلو.من معمولا اولین تولدو  چیزی نمیخرم میزارم ببینم اون برا تولدم چیکار میکنه میزارم چهار بار بریم بیرون ببینم حساب میکنه یا نه چطوری بعد دس دو جیبم میکنم چرا باید پول بریزم پا کسی که برا خوشحالیم خرج نمیکنه.مگه از جوب پیدا کردم پولمو

چی بگم والا 👩‍🦯 دارم اینارو بهش نشون میدم حرف منو قبول نداره

خوب یه مدت دیگه پسره ازش زده میشه ولش میکنه این میشه براش تجربه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
تا حرفش و عملی نکرده ک بیاد خاستگاری باور نکنین ک میخادش...ب دوستت بگو یجوری با شوخی چیزی بهش بگه از ...

اتفاقا امروز ی ست ساعتومن مجبورس کردم بفرسته داد دوس پسرش سین زد چیززی نگفت😐

این دوستم حتی شارژ واسش میزنه 

مرسی عزیزم همچنین کار خیلی خدا پسندانه ای هست❤❤

امضاتون باعث شد منی که دلم راضی نبود که این کار کنم

دلم راضی شد و یه حس خوب سراغم اومد