2777
2789
عنوان

ایده بدین برای افزایش فروش لبنیات

432 بازدید | 8 پست

من توی فروشگاه برای شرکت پاک کار میکنم

ممنون میشم هر ایده ای ب ذهنتون میرسه ک بتونه فروش محصولاتم رو بالاببره بهم بگین

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

تبلیغات

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
تبلیغات

چ ایده ی جدیدی داری واسه تبلیغات داخل فروشگاه؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هر چی محصولات پاک بفروشی بهت پورسانت میدن؟ ایده برای عمده فروش بدیم یا خرده؟

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
یعنی هر چی محصولات پاک بفروشی بهت پورسانت میدن؟ ایده برای عمده فروش بدیم یا خرده؟

نه حقوقم ثابته ولی توی فرشگاه محصولات دیگه مث میهن و پگاه و کاله هم هستن

ک فروش من اومده پایین

حالا شرکت ازم برنامه ریزی میخاد ب ای فروش بیشتر

ب غیر از تبلیغات و زیاد کردن فضای محصول نمیدونم چ ایده دیگه ای داشته باشم

نه حقوقم ثابته ولی توی فرشگاه محصولات دیگه مث میهن و پگاه و کاله هم هستن ک فروش من اومده پایین حال ...

خب من متخصص نیستم که کمک کنم ولی نکاتی که باهاش تصمیم میگیرم چه شیری بخرم بهت می گم شاید کمکی کنه.

برای من تخفیف زدن روی کالاها مهم هست. مثلا دفعه پیش رفتم فروشگاه شیر پاکتی های هراز و کاله تخفیف خورده بود خریدم‌. چون فکر کردم که برای نگهداری لازم نیست تو یخچال باشه و می تونم تعدادی بخرم و برای خرید شیر مجبور نشم از خونه بیرون بیام. هراز خوشمزه بود جلدش مقواییش خوب بود و بعد از شستن وا نرفت. ولی کاله خوشمزه نبود از طرفی بعد از شستن درشو که باز کردم نشتی پیدا کرده بود و کل یخچال به گند کشیده بود. شش تا کاله بود همشون جلد مزخرفی داشتن و بعد از شستن وا رفتن و این باعث می شه هیچوقت دیگه کاله پاکتی نخرم.

نکته ی بعدی کیفیت هست مثلا شیر کاکائو عالیس از پاک خیلی خوشمزه تر هست ظاهرش هم خیلی خوشگل تره شیر کاکائو پگاه بدمزه ترین هست.

شیر ساده میهن از پاک خوشمزه تره. شیر های دامداران همیشه بو میدن.

من همیشه به تاریخ شیر دقت میکنم که دقیقا برای همون روز باشه.

شیر ساده کوهپناه دوست دارم و جمله ای که روش نوشته به شرافتم قسم که کیفیتش رو تضمین میکنم باعث میشه تا حد زیادی باورش کنم.

از طرفی کافی شاپ ها و لمیز و ... همیشه دیدم از میهن استفادا میکنن و این حس بهم میدن که لابد میهن از باقی شیرها بهتر هست که اینا هم استفاده میکنن.

شیر پاک خیلی وقتا جلد کثیفی داره و انگار شیر ریخته بهش برعکس عالیس که همیشه براق و تر و تمیز هست.

پاک دیزاینش هم زشته یکم 🙁

نحوه ی چینش تو قفسه هم مرتب باشه تاثیر مثبت داره

خواستم برای باقی لبنیات ها هم بنویسم ولی مثنوی هفتاد من می شه به همین شیر بسنده میکنم.

حالا این همه نوشتم به دردت خورد یا نه؟

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
خب من متخصص نیستم که کمک کنم ولی نکاتی که باهاش تصمیم میگیرم چه شیری بخرم بهت می گم شاید کمکی کنه. ...

عاااالی یی بود عزیزم ممنونم لطف خیلی بزرگی کردی