خب من متخصص نیستم که کمک کنم ولی نکاتی که باهاش تصمیم میگیرم چه شیری بخرم بهت می گم شاید کمکی کنه.
برای من تخفیف زدن روی کالاها مهم هست. مثلا دفعه پیش رفتم فروشگاه شیر پاکتی های هراز و کاله تخفیف خورده بود خریدم. چون فکر کردم که برای نگهداری لازم نیست تو یخچال باشه و می تونم تعدادی بخرم و برای خرید شیر مجبور نشم از خونه بیرون بیام. هراز خوشمزه بود جلدش مقواییش خوب بود و بعد از شستن وا نرفت. ولی کاله خوشمزه نبود از طرفی بعد از شستن درشو که باز کردم نشتی پیدا کرده بود و کل یخچال به گند کشیده بود. شش تا کاله بود همشون جلد مزخرفی داشتن و بعد از شستن وا رفتن و این باعث می شه هیچوقت دیگه کاله پاکتی نخرم.
نکته ی بعدی کیفیت هست مثلا شیر کاکائو عالیس از پاک خیلی خوشمزه تر هست ظاهرش هم خیلی خوشگل تره شیر کاکائو پگاه بدمزه ترین هست.
شیر ساده میهن از پاک خوشمزه تره. شیر های دامداران همیشه بو میدن.
من همیشه به تاریخ شیر دقت میکنم که دقیقا برای همون روز باشه.
شیر ساده کوهپناه دوست دارم و جمله ای که روش نوشته به شرافتم قسم که کیفیتش رو تضمین میکنم باعث میشه تا حد زیادی باورش کنم.
از طرفی کافی شاپ ها و لمیز و ... همیشه دیدم از میهن استفادا میکنن و این حس بهم میدن که لابد میهن از باقی شیرها بهتر هست که اینا هم استفاده میکنن.
شیر پاک خیلی وقتا جلد کثیفی داره و انگار شیر ریخته بهش برعکس عالیس که همیشه براق و تر و تمیز هست.
پاک دیزاینش هم زشته یکم 🙁
نحوه ی چینش تو قفسه هم مرتب باشه تاثیر مثبت داره
خواستم برای باقی لبنیات ها هم بنویسم ولی مثنوی هفتاد من می شه به همین شیر بسنده میکنم.
حالا این همه نوشتم به دردت خورد یا نه؟