2777
2789
عنوان

این مرد هدفش چیه واقعا ؟؟؟؟؟؟؟

478 بازدید | 35 پست

متاهله . میگه زنمو دوست ندارم زندگیمو سیاه کرده سی ساله باهاش دارم زندگی میکنم اما هیچ وقت شاد نبودم . میخوام ازاد باشم رها بشم ولی دلم براش میسوزه نمیتونم جدا بشم به خاطر بچه ها و نمیتونم ازدواج مجدد کنم به خاطر فامیل و دوست  و اشنا و ....  میگم بتمرگ سرجات زندگی خوب داری ماشین داری زن خوب داری که عاشقته بچه های خوب داری شغل خوب داری دیگه چی میخوایی ؟ میگه میخوام از زندگی با کشی که دوستش دارم لذت ببرم  و ارامش داشته باشم من یه اسیرم  میخوام زندگی با عشق داشنه باشم اما نمیتونم  کاری کنم هیچ کاری باید بسوزم و بسازم ... میگم میخوایی رابطه شرغی پنهانی داشته باشی ؟ میگه اونم نمیتونم !!! چون اصلا نمیتونم  بیرون از خونه باشم ........... تلفنش تو خونه رو سایلتنه .. اینترنت تلفنش رو تو خونه قطع میکنه ... نمیتونه برای کاری به جز مربوط به کارهای خونه از خونه خارج بشه .. تحت کنترل همسرشه به طور وحشتناکی  اما بازم ادعای میکنه  که خسته شده از این زندگی.  و جالبه یه مرد تمام عیار و خوب برای خانوادشه ... کار خونه خرید خونه تفریح مسافرت اهل خرج و هر شب مهمانی برو و بیا ............. اما بازم میناله و جالب تر اینه میخواد با من باشه مرتیکه احمق ... نمیدونه صد سال تو زندگی ادم متاهل نمیرم و هیچم حسابش نمیکنم فقط نمیدونم با تمام اینایی که گفتم واقعا فازش چیه ؟؟؟ میگم زنگ نزن تماس نگیر میگه بهم سخت نگیر به وجودت نیاز دارم ولی فقط میتونم ساعات اداری ازاد باشم و تماس داشته باشم !!!!!! ...... من موندم بعضی از مردا چرا اینقدر اشغالن و دنبال چی هستن !!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد هول همش تقصیر و میندازه گردن زن بدبختش و زنای دیگرو گول میزنه

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
بنظرم سیمکارتتو عوض کن

باهاش بد حرف میزنم محلش نمیدم لزومی نمیبینم سیم کارت عوض کنم و حتی بهش میگم تو ترسویی دنبال برنامه هستی تقصیر میدی به زنت تازه میگه زنم مریضه نمیتونه بهم برسه یه شب با دل خوش پیشش نبودم !!!! میگم خفه شو اجازه نداری از مسایل خصوصیت برای من بگی میگه چشم !!!!