2777
2789
ن پولمون نمیرسه به نیسان .آخه تو دیوار دیدم قیمت نیسان تک سوز خیلی پایین تر از دوگانه بود پس بگو داس ...

اره بابا هیچ ارزونی بی دلیل نیست 

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  
ن پولمون نمیرسه به نیسان .آخه تو دیوار دیدم قیمت نیسان تک سوز خیلی پایین تر از دوگانه بود پس بگو داس ...

ببین اینم ی گزینس تک سوز بخرید برید بدید دوگانه کنن به شوهرت بگو چک کنه ببینه اون چقد در میاد فک کنم بد نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل این با موتور تو اسنپ کار میکرد بدکی نبود اما الان ک نیسان گرفته میگه کرایه هاش خوب نیست تو اسنپ ...

همسرتون نیسان دارن؟ راضی هستید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بله الان نیسان دارن. اره خداروشکر بد نیست

خدا رو شکر 

ما پولمون به نیسان نمیرسه 

میخوایم وانت بخریم .کجا ها میشه کار پیدا کرد؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خدا رو شکر  ما پولمون به نیسان نمیرسه  میخوایم وانت بخریم .کجا ها میشه کار پیدا کرد؟

باربری های توی شورآباد به شوهرت بگی میشناسه. تو دیوار هم باربری زیاده ولی کم پیدا میشه زنگ خور داشته باشه یعنی هرروز بارباشه ببری. تهرانی؟

باربری های توی شورآباد به شوهرت بگی میشناسه. تو دیوار هم باربری زیاده ولی کم پیدا میشه زنگ خور داشته ...

نه کرج

خب به اونجا فک کنم دوره ولی کرج هم تو دیوار بزن باربری اونجاهم زیاد داره

ممنون 🌹