2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی همه که توی یک قالب ریخته نشدن هرکسی سوای جنسیت شخصیت خودشو داره حتما از نظر مرد ها باید صبح تا شب آرایش کنی خوشگل کنی اطاعت امر از شوهر، توی مسائل عقلانی هم نظر ندی😒

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

خودت باش میشی زن 

تعریف شوهرت هم هر چی هست بهتر بود قبل ازدواج بهش فکر کنه و بر اساس معیارهاش انتخاب کنه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

ببین نباید کارایی که باید مرد انجام بده رو تو خونه انجام بدی تو خونه جلوش چیز سنگین بلند نکن با صدای بلند حف نزن با صدای بلند نخند ارایش ملیح داشته باش همیشه بوی خوب بده لباسات تمیز باشه خونه هم همینطور عشوه بریز قری باش شاد باش تو خونه 

دقیق نمیتونم توضیح بدم چجوری باید باشی 

ولی یه خانمی تو کوچمونه، ادامس تو دهنش، وسط کوچه یا پیاده رو وایمیسته ،کلیداشو دور انگشت میچرخونه .خودش شاید فکر میکنه خیلی لات هستش همه ازش حساب میبرن ولی همه بهش میگن اصلا انگار زن نیست 

شوهرم همیشه میگه رفتارش لطافت  زنونه رو نداره 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
تو خودت چه جوری هستی اول اینو بگو تا بدونیم

من خیلی اهل قرو فر نیستم ولی خب به وقتش به خودم میرسم...ولی اینکه هر روز یه مدل داشته باشم نه...هیکلم خوبه..اینکه مثل خانمای قری هر روز برا رابطه و اینا یه تم جدید داشته باشم نه ولی خب بعضی وقتا تنوع را داریم‌..اینکه خیلی حواس جمع باشم اینجور نیستم شوهرم خودش خیلییی حواس جمعه میگه تو مثلا هیچ جا چیزی جا نگذاری یا همه کارات تو ذهنت باشه و اینا..معلم مدرسه غیر انتفاعی هستم..یه دخترم دارم مثلا شوهرم میگه دخترما زود بخوابونم و موقع خواب از همون اول پیشش باشم خب دخترم بعضی وقتا نمیخوابه..یا میگه باید منو جلو بقیه خیلی بالا ببری و اینا..البته من خیلی بهش احترام میذارم منظورش اینه ازم تعریف کنی و این حرفا..خلاصه منظورش این مساءل بیشتر...یا عشوه ریختن و این چیزا

ببین نباید کارایی که باید مرد انجام بده رو تو خونه انجام بدی تو خونه جلوش چیز سنگین بلند نکن با صدای ...

😍👌

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.