وقتی جلو جمعین یه موقع حرف از اخلاق رفتار همسرت بود ازش تعریف بگو همسر من اخلاقش یدونس جلو جمع به حرفاش توجه کن وقتی یه چیزی گف که بر خلاف میلت بود همونجا نگو نگه دار وقتی اومدین خونه با یه لحن اروم بگو حالا کنار هم نه وقتی رو به روی هم نشستین یه پیام عاشقونه بفرس یا عکسشو بگیر همونجا یواشکی رو عکسش بندیس این عشقه منه هااا با همین کارا دلبری کن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من خیلی اهل قرو فر نیستم ولی خب به وقتش به خودم میرسم...ولی اینکه هر روز یه مدل داشته باشم نه...هیکل ...
بستکی داره منطور همسرت چی باشه ، منطورش کدبانو بودن و خونه داری هست یا به خود رسیدن و ارایش و به روز بودن . اکه منظورش کدبانویی هست سعی کن چند تا چیز جدید یاد بگیری مثلا کیک یا شیرینی یا یه غذایی که تا حالا نخوردن و گاهی سورپرایزشون کن . اگرم منطورش ظاهر هست یه تنوع بده تو ابرو یا رنگ مو یا مدل ارایش و لباس
زنونگی از نظر من یعنی اینکه زن چون توی خونه آشپزی میکنه و نظم و انرژی میده اگر هپلی باشه زنانگیش زیر سوال میره.وقتی زیادی شلخته و کثیف باشه یعنی زنانگی نداره.من وقتی میرم توی خونه یک نفر و میبینم همه جا بهم ریخته و نامرتب و کثیفه میگم اون زن زنانگی نداره....نمیگم زن باید فقط بشوره و بسابه....نه ....میگم زن باید از همسرش بخواد کمکش کنه یا اگر شرایطشو نداره کارگر بگیره واس خونه اش.نمیگم خونه از تمیزی برق بزنه...نه....میگم خونه از یه نظم و تمیزی برخوردار باشه.هم با کمک همسر هم بچه ها یا حتی کمک یه کارگر.و اینکه درکنارش ظاهر خودش مرتب و تمیز باشه.نه اینکه با موهای چرب و بوی بد بدنش بقیه ازش فراری بشن...
درکنارش مرد هم باید مردانگی داشته باشه از حس مسولیت و کار و ....و در کنارش مرتب و تمیز بودنش.