2777
2789
عنوان

زنونگی داشتن به نظرتون یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 33 پست

وقتی جلو جمعین یه موقع حرف از اخلاق رفتار همسرت بود ازش تعریف بگو همسر من اخلاقش یدونس جلو جمع به حرفاش توجه کن وقتی یه چیزی گف که بر خلاف میلت بود همونجا نگو نگه دار وقتی اومدین خونه با یه لحن اروم بگو حالا کنار هم نه وقتی رو به روی هم نشستین یه پیام عاشقونه بفرس یا عکسشو بگیر همونجا یواشکی رو عکسش بندیس این عشقه منه هااا با همین کارا دلبری کن 

دقیقا همش تو گوشی و در حال فیلم س و پ ر دیدن...حرفمم گوش نمیده که میگم نبین

از همونه پس.کسایی ک اینجور فیلم ها نگا میکنن نگرششون تغییر میکنه 

سعی کن اون فیلم ها رو کنار بزاره مشکل نه تو هست نه از شوهرت مشکل از فیلم هاس

اون فیلم ها نصویر غیر واقعی رو ب نمایش میزارن و باعث میشه طرز فکر بیننده ها عوض بشه 

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی اهل قرو فر نیستم ولی خب به وقتش به خودم میرسم...ولی اینکه هر روز یه مدل داشته باشم نه...هیکل ...

به شوهرت بگو من عروسک نیستم هرجورخواستی منو به اون شکل دربیاری من یه انسانم واینجوریم بنظرم شوهرت زنونگی نمی‌خواد بیشتر میخواد تحت امرش باشی 

اگه شما ام چند بار مثل خودش ازاین درخواستا کنین دیگه چیزی نمیگه 

دقیقا همش تو گوشی و در حال فیلم س و پ ر دیدن...حرفمم گوش نمیده که میگم نبین

همینه دیگه علتش می خواد مثل اونا باشی بگو منم وقتی نیستی می بینم اگه ببینی

حلالم کنید و خدانگهدار   
همینه دیگه علتش می خواد مثل اونا باشی بگو منم وقتی نیستی می بینم اگه ببینی

راستش این خوبنیس مردا ها وقتی باهاشکن لجبازی کنی بدتر میکنن باید سعی کنی با زبون نرم شون 😁😁کنی

یکی بودیکی نبود.....دعا کنین زودتر کارمون بشه خونمون ساخته بشه 💑🏠عروسی بگیریم💃💃                            اتفاق های خوب بیفته برامون😊😊
من خیلی اهل قرو فر نیستم ولی خب به وقتش به خودم میرسم...ولی اینکه هر روز یه مدل داشته باشم نه...هیکل ...

بستکی داره منطور همسرت چی باشه ، منطورش کدبانو بودن و خونه داری هست یا به خود رسیدن و ارایش و به روز بودن . اکه منظورش کدبانویی هست سعی کن چند تا چیز جدید یاد بگیری مثلا کیک یا شیرینی یا یه غذایی که تا حالا نخوردن و گاهی سورپرایزشون کن . اگرم منطورش ظاهر هست یه تنوع بده تو ابرو یا رنگ مو یا مدل ارایش و لباس

نه اتفاقا گاهی تهدید جواب میده

اره خب 

اما مردا ها اصولا ازلجبازی خوششون نمیاد و بدتر میکنن 

از همونه پس.کسایی ک اینجور فیلم ها نگا میکنن نگرششون تغییر میکنه  سعی کن اون فیلم ها رو کنار ب ...

فایده نداره خیلی بهش گفتم...بی فایدست...خیانتم کردم بهم...با یه زن دیدمش...تو خونمون...خلاثه این فیلم ها تا اینجا ضربشو زد ولی هنوز ادم نشده

زنونگی از نظر من یعنی اینکه زن چون توی خونه آشپزی میکنه و نظم و انرژی میده اگر هپلی باشه زنانگیش زیر سوال میره.وقتی زیادی شلخته و کثیف باشه یعنی زنانگی نداره.من وقتی میرم توی خونه یک نفر و میبینم همه جا بهم ریخته و نامرتب و کثیفه میگم اون زن زنانگی نداره....نمیگم زن باید فقط بشوره و بسابه....نه ....میگم زن باید از همسرش بخواد کمکش کنه یا اگر شرایطشو نداره کارگر بگیره واس خونه اش.نمیگم خونه از تمیزی برق بزنه...نه....میگم خونه از یه نظم و تمیزی برخوردار باشه.هم با کمک همسر هم بچه ها یا حتی کمک یه کارگر.و اینکه درکنارش ظاهر خودش مرتب و تمیز باشه.نه اینکه با موهای چرب و بوی بد بدنش بقیه ازش فراری بشن...‌

درکنارش مرد هم باید مردانگی داشته باشه از حس مسولیت و کار و ....‌‌و در کنارش مرتب و تمیز بودنش.

یه روز خوب میاد

به شوهرت بگو من عروسک نیستم هرجورخواستی منو به اون شکل دربیاری من یه انسانم واینجوریم بنظرم شوهرت زن ...

دقیقااااا...قشنگ حرف دل منو زدی...اونقدر بهش گفتم دنبال مثل خودت کردن نباش ولی حالیش نیست میگه میخوام کاملت کنم..البته خودش کامل نیست...

حتی بهم خیانتم کرد و تو گوشیش پر فیلم افتضاح..ولی واقعا همش میخواد منو تغییر بده

فایده نداره خیلی بهش گفتم...بی فایدست...خیانتم کردم بهم...با یه زن دیدمش...تو خونمون...خلاثه این فیل ...

اگه میتونی برو با مشاور صحبت کن 

راستش خیانتش هم بخاطر همون فیلم هاس بیشتر

اینجورفیلم هاجدا ازاینکه برای .....هست 

هدف دیگشون ازبین بردن زندگی هاس

اگه میتونی برو با مشاور صحبت کن  راستش خیانتش هم بخاطر همون فیلم هاس بیشتر اینجورفیلم هاجدا ا ...

مشاورم رفتم فایده نداشت...میخواستم سر خیانتش ازش جدا شم ولی دیدم نمیشه با یه بچه...خودش کلی مشکل داره ولی فقط میگه تو مشکل داری..