2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستا دانلود کن  مخفیش کن نبینن

مشکل اینه حتی با رفیقام نمیتونم بیرون نمیتونم ب خودم برسم نمیزارع حتی عکس بگیرم می ای دختر روستایی‌ها هیچ فرقی ندارم آخه این چ فتزیه ت چ دهه ای زندگی میکنیم بابا من دهه هشتادیم فرق دارم با دهه های دیگه الان همسن من خیلی خوشبختن من باید می دهه شصتیا باشه زندگیم؟

همه چی ب وقتش من س سال دیگه آزادی داشته باشم مثل الان برام مهم نیس چرا کسی درک نمیکنه همه میگن بزرگ ...

اره همه چیز ب وقتش

درسته 

ولی بعضی چیزام ادم از رو احساس و کوتاه فکری میاد

مثلن همین ازادی ک میگی

قطعن الانم مثه زندانی نیستی

ولی چه کیدونی سه سال دیگه بیشتر لذت نبری از خیلی چیزا

تو این سن ک همه چیز بچه بازیه

وقتی موقعیت لذت بردنو نداری عزیزم،خودتو نکش،یه راه دیگه برا لذت پیداکن

همه لذتا تو خیابون و کناره دوستا پیدا نمیشه

میفهممت،درکت میکنم،فکرمم قدیمی نیست،ولی خودتو اروم کن یجوری

نمیتونم نمیزارن فقط بم فشار میارن حتی نمیتونم اینستا داشته باشم ۱۶سالمه خیلی ت فشارم خیلی

سلام دوست خوبم

اگه دوست داشتی تاپیک آخرمو ببین

میدونی چی متوقفم کرد؟

چشمامو بستم...

روز اول خاکسپاری:اوکی همه گریه میکنن ناراحت حسرت میخورن و...

روز سوم:تو خودشونن ولی دیگه کسی گریه نمیکنه.دارن حلوا میپزن و غیبت میکنن و گه گداری ریز میخندن

هفته:همه چی داره عادی میشه.داداشم میره مدرسه پدرم سرکار باهم میرن بازار.دوستام شروع کردن بگو بخند و نقصای مراسممو به هم یادآوری کردن

چهلم:دیگه هیچکی لباس سیاه تنش نیست.تلویزیون روشنه.دارن میخندن.حرفای معمولی میزنن و گه گداری میگن یادش بخیر

بعد سه ماه:انگار که هیچوقت نبودم!

عزیزم تاحالا شنیدی خاک سرده؟ینی چی؟ینی تا مرده رو زمینه زاری هاشون براست بعدش اما همه چی فراموش میشه.همه به زندگیشون برگشتن و گه گداری ازین ۲۴ ساعت شاید سی ثانیه بغض کنن و یادت کنن

اما من...

نه یه روز نه یه هفته نه چهل روز نه حای سه ماه و سه سال و بلکم سیصد سلل بلکه تا ابد درگیر درد میشم.درررررد!

و تنها حامیم هم از خودم میگیرم.خدا؛حالا حتی اونم دوسم نداره

حالا چشمامو باز میکنم...

و باتمام وجود میجنگم

گوربابای همه

بمیرم واسه کی؟؟؟کسایی که ازشون بدم میاد؟!خودشون برن بمیرن!

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
چه حسرتی؟ همش ۱۶سالته خنده دار حرف نزن تو هنوز اول راهی حسرت اینه ک ...یه روز بخای بری خونه خالت ...

همه چی ب سن نیس من خیلی عذاب کشیدم ن محبت پدری ن مادری ن داشتن خانواده ن تیپ ن هیچی بابا هیچی فقط. زندم

تک فرزندی؟ خواهر نداری با اون بری بیرون

خواهر ناتنی دارم خیلی رو مخ ۵سالشه پدرم درومده اینم گردن من افتاده غذاش درسش همه چیش خودمم دهمم رشتمم تجربیع کار خونه همش با من آشپزی با من داداش ۱۹ساله دارم خیلی رو مخه چیکار کنم؟ همش در و دیوار خونه رو میبینم و رفیقامو میبینم حسرت میخورم بابا سخته همه دارن میگن آینده آینده خو الآنم چیکار کنم الآنم چیکار کنم صبرم لبریز شده دوس ندارم زندگی کنم هر دقیقه ی ساعت میگذره برام بی قرارم داغونم نفسم هی بند میاد اینارو چیکار کنم من ؟ من حتی حس تایپ کردنم ندارم

مشکل اینه حتی با رفیقام نمیتونم بیرون نمیتونم ب خودم برسم نمیزارع حتی عکس بگیرم می ای دختر روستایی‌ه ...

عزیزم منم نوزده سالمه

نه بیرون میرم

نه عکس میگیرم

نه وقت دارم به خودم برسم

اینستا؟؟؟!!!من حتی تلگرامم ندارم!گوشیمم در روز اجازه دارم ۴۵ دقیقه دست بگیرم😅😅😅

ولی میدونی...

این پایان دنیا نیست!

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
دقیقا چ حرفای جالبی زدی مخصوصااخرش ک بابابقیه برن بمیرن 🤷‍♀️

مرسی عزیزم😘

من حتی نمیتونم ب خودم برسم اجازه نمیده یدونه رفیق داشته باشم هیچ فرقی با ی زندانی نمیکنم خو فکرشو بک ...

حالا جدی فک کن تو زندانی

یه مدت زندانی باش

هرکی رفت زندان خودشو میکشه؟

حالا خوبه خونه باباتی

ببین تو زندگی متاهلی اگه بهت سخت بگذره هزرزززار بار از مجردی برات سخت تره

پس ماها همه خودمونو بریم بکشیم

ماهایی ک الان تو این تاپیک هستیم نه تورو میشناسیم نه،...ولی دلسوزی کردیم برات ناراحت شدیم نگرانت شدیم حرص خوردیم از دستت موهامونو کندیم ناخن خوردیم ....🙊🙊🤪

ببین مادری ک تورو ب دنیا اورده اگر احساساتتو بفهمه چه دردی میکشه اگر بفهمه الان تو ذهنت ب خودکشی فکرمیکنی چقدر ....خیلی سخته

فک نکن اگر نمیزاره بری بیرون از ظالم بودنشه

شاید واقن دلسوزته

یعنی حس مادرت ب تو کمتر از ما غریبه هاست؟؟؟!!!!انقدر کودکانه فکرنکن