2777
2789
زندکی زود نمی‌گذره همشقرص خواب میخورم ولی اثر ندارع

عزیزم میخوای حرف بزنیم؟ منم دوران خیلی سختی رو تو نوجوانی گذروندم. فکر نکن نشستم کنار و موعظه می کنم. هنوزم که هنوزه برای زنده موندن و جنگیدن گاهی به خودم به زور امید میدم

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

قرص خوابو ولش کن دختر خوب

برو یه وضو بگو دو رکعت نماز بخون دو صفحه قران بخون بخدا انقد اروم میشی

خدا همه بنده هاشو دوسداره 

مطمعن باش حواسش بهت هست

غصه نخور نا امیدم نباش

امضامو بخون

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا مردن هر لحظه اراده کنی وقت هست

ولی برا زندگی کردن و لحظه هایی ک میگذره با افسردگی وقت نیست

چه میدونی فردا چی در اتنظارته؟

قوی باش

اگر ناپدری اذیتت میکنه بفهم‌چطور بهش بفهمونی دخالت نکنه تو کارات

لذت ببر،کارایی ک دوست داری بکن

بخاطره کار خونه و...خودکشی کنی اخه؟!

نمیتونم نمیزارن فقط بم فشار میارن حتی نمیتونم اینستا داشته باشم ۱۶سالمه خیلی ت فشارم خیلی

وااای نکن تو رو خدا از آشناهایه ما سم خورده بود افسردگی شدید داشت اینقدر التماس میکرد نجاتم بدین نمیخوام بمیرم و اسم امامارو میاورد آخرم کسی نتونسنت کاری کنه و مرد

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

همشوامشب میخورم ۱۵۵تا

کپسولا ویتامین؟

قرص استامینوفن بدردسردرد نمیخوره🥴چه برسه مردن 

بعدش حالا فک میکنید اون دنیا چه خبر هیچ نیس فقط خفت میگیرن تقاص تک تک کارو میگیرن

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
ممنونم عزیزدلم🙃❤️

شوهرت خبر داره قبلا بهت تجاوز شده؟

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

همشوامشب میخورم ۱۵۵تا

ای وااااااااااای. عزیزدلم😥😥😥😥

نکن قربونت برم. میدونم با اون سن کمت ورای تصور خیلی ها سختی کشیدی. راهش این نیست عزیزم

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

نمیتونم نمیزارن فقط بم فشار میارن حتی نمیتونم اینستا داشته باشم ۱۶سالمه خیلی ت فشارم خیلی

والله ما هم هم سن تو بودیم خیییلی بهمون سخت میگرفتن اجازه سوتین زدنم نداشتیم اجازه تو آینه نگاه کردن که بخوایم واسه مدرسه مقنعمونو درست کنیم نداشتیم از بس فکرشون بسته بود ازدواج کردم راحت شدم

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

ببین عزیزم نمیدونم مشکل شما چیه و چرا به خودکشی فکر میکنی باخودکشی هیچ چی حل نمیشه که هیچ معدت داغون ...

خستم دیگه دلیلی ندارم برا زندگیم خیلی خوب سیر شدم از زندگیم هیچی دیگه برام مهم نیس

اولن سنی نداری تلاش کن درس بخون بری دانشگاه منم همسن شما بودم خیلی محدودم میکردن برا اینستا شبها نصبش کن روزها پاکش کن که کسی نفهمه یا برنامه شو مخفی کن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات