هر سری ک بند مینداختم خیلی کم جوش میزد ولی الان هم جوش ها خیلیییی زیادن اصلا تو صورتم همه جاش جوش ریز شده همشون هم قرمزن سرشون سفیده زده خواستم برم دکتر پوست و مو که تا بیست و چهارم این ماه اصلا وقت نداشت دیروز یدونه کرم بعداز اصلاح گرفتم چند باز زدم اصلا تاثیری نکرد
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماست و خیار رو قاطی کنم یا جدا جدا بذارم رو صورتم؟؟
رنده کن توماست نمک نرنیا😅🤦🏻♀️
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ماست و خیار خیلی دوست دارم آبلیمو هم بزنم بخورم صورتمو بیخیال 🤣
🤦🏻♀️😂😂