2777
2789
فقط یه سوال دیگه روزی چند ساعت باید مطالعه داشت؟

۱۲

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار سال تجربی کنکور دادم و موفق نشدم🥺امسال تغییر رشته دادم ب انسانی دلم میخواد فرهنگیان قبول شم ...

من شنیده بودم توی رشته تجربی راحت تره 

پس اونجه هم قبولیش سخته!!

رشته ریاضی بودی؟ کدوم شهری؟  چقد میخوندی؟ به منمممم راهنمایی کن لطفا

بله رشتم ریاضی هستش شهر هم کرمانشاه 

خیلی زیاد میخوندم خیلی هل یعنی 

صبح زود بیدار میشدم میخوندم تا شب ۲

تفریحمم فقط یه روز دز هفته بود یه نصف روز چهار شنبه ها

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

سهمیه هم داشتی؟ اصلا سهمیه تاثیر داره توی قبولی؟ ورودی چه سالی هستی؟

سهمیه نداشتم  ولی اره تو کنکور تاثیر داره ورودی ۹۹

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

من منتظره سه هستم تاثیرش چطوره 

سهمیه مناطق که زیاد تاثیری نداره منظور من سهیمه جانبازی اینا هستش

من رشته ریاضیم  یه زیست فرقمونه  حالا عالم و ادم به من میگن برو تجربی 😕

عزیزم ی زیست فرق داره که اشتباهه 

ریاضی سه تا هندسه و ی آمار و احتمال و دو گسسته و ی چیز دیگه بیش‌از از تحربی ها داره و اینکه فیزیک ریاضی ها هم مفصل تر و پیچیده تره 

تجربی ها فقط ی زیست بیشتر دارن