2777
2789

سلام🙋🏻‍♀️

دختر من خلاف سنگینش ژله و بستنی هست که روزی یه دونه میخوره منم همه رو خودم براش درست میکنم 

اولی دستور ژله بستنی هست که فوق العاده ساده اس 👇🏻

یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش خوب حل کنید بعدش ۳ قاشق غذاخوری پُر بستنی (من بستنی وانیلی خودم درست کردم)بهش اضافه کنید و هم بزنید تا بستنی آب بشه بعد توی قالب سیلیکونی بستنی بریزید و بذارید ۳ ساعت توی یخچال بمونه👇🏻

بعد از ۳ ساعت چوب بستنی رو بزنید توی آب جوش و از محل شیار چوب رو داخل ژله بزنید👇🏻

بعد یه کوچولو از گوشه ژله رو با یه چاقو از قالب جدا کنید باقیش دیگه قلفتی در میاد👇🏻

تمام🤗

این مدل بستنی که الان میگم برای بچه ها خیلی خوبه چون هم شکرش خیلی کمه هم ثعلب نداره هم مقویه 

من همیشه اینو برای دخترم درست میکنم👇🏻

یک لیوان شیر پرچرب رو با ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و ۳ قاشق شکر و ۳ قاشق پودر پسته و بادام هندی هم زدم تا یکدست شد

بعد روی حرارت میذارم و مرتب هم میزنم  تا به حالت فرنی در بیاد 

بعد ۱۰۰ گرم خامه صبحانه +یک قاشق گلاب بهش اضافه میکنم و خوب هم میزنم تا خامه هم حل بشه در نهایت نصف قاشق وانیل اضافه میکنم و هم میزنم و از روی حرارت برمیدارم

بعد مواد رو داخل قالب ها میریزم👇🏻

بعد به مدت ۵ ساعت داخل فریزر میذارم

بعد از ۵ ساعت شکلات رو بن ماری میکنم( من از شکلات سفید استفاده کردم و داخلش کمی نسکافه گلد ریختم) 👇🏻

بستنی رو از فریزر خارج کردم و چوب بستنی رو داخل آب جوش زدم و از شیار وارد بستنی کردم

بعد از قالب خارج کردم و به کمک قاشق یا برس شکلات رو به سطحش مالیدم چون بستنی سرده شکلات فوری خودش رو میگیره👇🏻

میتونید شکلات رو بن ماری کنید و داخل لیوان بریزید و بستنی رو کاملا داخلش بزنید تا یکدست و زیبا بشه اما من چون میخواستم مقدار شکلات خیلی کمی رو استفاده کنم از این روش استفاده کردم 

شما میتونید داخل شکلاتتون هم مغز بریزید من چون داخل مایه اش ۳ قاشق پسته و بادام هندی ریختم دیگه داخل شکلاتش نریختم 👇🏻

تمام🤗

از دوستانی که مشکلات روحی روانی دارن تمنا دارم به روانپزشک مراجعه کنن و تاپیک من رو به قهقرا نبرن🙏🏻ممنون

کامنت_شما#  

نشانه_شخصیت_شماست#  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

خیلی خوبه 

میشه پاپسیکل هم درست کرد با این قالبا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ❤️ چ خوب واسه خودم درست میکنم 🤣

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

خیلی هم خوب 🥺

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید