سلام🙋🏻♀️
دختر من خلاف سنگینش ژله و بستنی هست که روزی یه دونه میخوره منم همه رو خودم براش درست میکنم
اولی دستور ژله بستنی هست که فوق العاده ساده اس 👇🏻
یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش خوب حل کنید بعدش ۳ قاشق غذاخوری پُر بستنی (من بستنی وانیلی خودم درست کردم)بهش اضافه کنید و هم بزنید تا بستنی آب بشه بعد توی قالب سیلیکونی بستنی بریزید و بذارید ۳ ساعت توی یخچال بمونه👇🏻

بعد از ۳ ساعت چوب بستنی رو بزنید توی آب جوش و از محل شیار چوب رو داخل ژله بزنید👇🏻

بعد یه کوچولو از گوشه ژله رو با یه چاقو از قالب جدا کنید باقیش دیگه قلفتی در میاد👇🏻

تمام🤗
این مدل بستنی که الان میگم برای بچه ها خیلی خوبه چون هم شکرش خیلی کمه هم ثعلب نداره هم مقویه
من همیشه اینو برای دخترم درست میکنم👇🏻
یک لیوان شیر پرچرب رو با ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و ۳ قاشق شکر و ۳ قاشق پودر پسته و بادام هندی هم زدم تا یکدست شد
بعد روی حرارت میذارم و مرتب هم میزنم تا به حالت فرنی در بیاد
بعد ۱۰۰ گرم خامه صبحانه +یک قاشق گلاب بهش اضافه میکنم و خوب هم میزنم تا خامه هم حل بشه در نهایت نصف قاشق وانیل اضافه میکنم و هم میزنم و از روی حرارت برمیدارم
بعد مواد رو داخل قالب ها میریزم👇🏻

بعد به مدت ۵ ساعت داخل فریزر میذارم
بعد از ۵ ساعت شکلات رو بن ماری میکنم( من از شکلات سفید استفاده کردم و داخلش کمی نسکافه گلد ریختم) 👇🏻

بستنی رو از فریزر خارج کردم و چوب بستنی رو داخل آب جوش زدم و از شیار وارد بستنی کردم
بعد از قالب خارج کردم و به کمک قاشق یا برس شکلات رو به سطحش مالیدم چون بستنی سرده شکلات فوری خودش رو میگیره👇🏻
میتونید شکلات رو بن ماری کنید و داخل لیوان بریزید و بستنی رو کاملا داخلش بزنید تا یکدست و زیبا بشه اما من چون میخواستم مقدار شکلات خیلی کمی رو استفاده کنم از این روش استفاده کردم
شما میتونید داخل شکلاتتون هم مغز بریزید من چون داخل مایه اش ۳ قاشق پسته و بادام هندی ریختم دیگه داخل شکلاتش نریختم 👇🏻

تمام🤗
از دوستانی که مشکلات روحی روانی دارن تمنا دارم به روانپزشک مراجعه کنن و تاپیک من رو به قهقرا نبرن🙏🏻ممنون
کامنت_شما#
نشانه_شخصیت_شماست#