2777
2789

سلام وقتتون بخیر ،ممنون میشم در مورد سوالم کمکم کنین و بهم مشورت بدین .

من از همسرم جدا شدم و حضانت دخترم با منه 

میخوام برا آیندش پس انداز کنم نمیدونم چطوری 

ماهیانه یه تومن  در نظر گرفتم 

گفتم بیمه عمر کنم ماهیانه ی تومن ۳۰ساله ک پدرش اینکارو با مبلغ کمتر انگار انجام داده ،،حالا کاری ندارم ب اون

بیشتر ک تحقیق کردم دیدم اگه ماهی یک میلیون و سالانه ده درصد اضافه تر تا ۳۰ سال به حساب بیمه بریزم بعد ۳۰ سال ۶میلیاردو خوردی به دخترم پول میدن حالا این وسط خدایی نکرده زبونم لال اتفاقیم بیوفته خب در حد ۲۰۰ الی ۳۰۰ هم کمک میشه

ولی خب من اگه با همین مقدار سالیانه ۱۲تومنی ک براش در نظر گرفتم حالا هرسالم بهش ۱۰یا ۲۰درصد اضافه کنم میتونم سالی ۷ الی ۸گرم طلا بخرم بزارم کنار یا یدونه سکه بگیرم

و خب چون اراده قوی دارم تا زندم اینکارو براش انجام میدم و به پس اندازش دست نمیزنم 

ک بعد ۳۰ سال حدودا میشه ۲۵۰گرم طلا یا ۳۰تا سکه

دیدم سال ۵۷ سکه ۴۲۰ تک تومن بوده سال ۹۷ شده ۳میلیونو دویست ینی ۸هزار برابر شده بود😐

حالا دوراهی گیر کردم 

بیمه عمر سالی دوازده تومن بعد ۳۰ سال ۶میلیارد 

یا سکه ساای یدونه بعد ۳۰ سال ۳۰تا سکه 

؟؟

دلیلتونم لطفا بگین 

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا

با این نرخ تورم فکر میکنی سی ساله دیگه ۶میلیارد ارزش داره ..قطعا نداره...حداقل طلابخر چون ارزشش کم نمیشه 

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پدرم دفتر بیمه داره 

بیمه عمر برای کشور ما اصلا به درد نمیخوره

ما هیچکدوممون بیمه عمر نیستیم 

طلا بخر عالیه 

طلا بخر اصلا نگران نباش که ارزون میشه یا گرون میشه بخر جمع کن

من خودم از دبیرستان طلا جمع میکردم خداروشکر سه سال  پیش تمامش فروختم ملک خریدم ۳۰ سالم بود

هردوتا فکری که دارید خوبه و میتونه کمکتون کنه ولی خرید سکه سرمایه گزاری بهتریه طلا که اصلا برای سرمایه گزاری مناسب نیست توصیه میکنم اگر جای امن برای نگهداری دارید فقط سکه بخرید در غیر این صورت همون گزینه اول رو انجام بدید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
اسی بیا تاپیک طلا پس انداز دوستان ایده های خوبی میدن تاپیک ابن کاربر @royayezendegi    

بفرما عزیزم اینم لینک تاپیک 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من پدرم دفتر بیمه داره  بیمه عمر برای کشور ما اصلا به درد نمیخوره ما هیچکدوممون بیمه عمر نیست ...

ولی من بیمه عمر دارم بد نیست به نظرم 

البته در کنارش طلا هم میخرم با پس اندازم 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️