2777
2789

درس بخون . چون برای ۱۶ سال فکر نکنم شعلی باشه .

یا برو بشو بهیار ارتش و .....  از ۱۵ سالگی و ۱۶ سالگی برمیدارن .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

درس بخون . چون برای ۱۶ سال فکر نکنم شعلی باشه . یا برو بشو بهیار ارتش و .....  از ۱۵ سالگی و ۱ ...

بهیار ارتش ؟چی هست کجا برم

اخه درسم بخونم زود حوصلم سر می‌ره همش خونه بیکاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهیار ارتش ؟چی هست کجا برم اخه درسم بخونم زود حوصلم سر می‌ره همش خونه بیکاریم

خب از گوگل سرچ کن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

لطف میکنید یکم توضیح بدین راجبش کار در کجا هست اصن

هیچی باید خیلی تیز باشی بسپاری به این و اون .

هر سال استخدامیش میاد پنهون میکنن . بهیار ارتش مقلا ترزیقات و.....  ازمون میدی قبول شدی .از دبیرستان برمیدارن .‌میری داخل پادگان . در اونجا کلینکهایی است که پزشک و بهیار و پرستار دارن . 

بهت حقوق و دفترچه بیمه و.... میدن .

ولی چون پادگان هستش مرد  هستن مداجعین . سربازها و پرسنل ارتش و‌....‌

هیچی باید خیلی تیز باشی بسپاری به این و اون . هر سال استخدامیش میاد پنهون میکنن . بهیار ارتش مقلا ت ...

من دخترم رام میدن؟بعدشم چون برای پزشکی میخوام بخونم فک کنم مفید باشه نه

دختر هم برمیدارن .

ولی دیگه ایتخدام ارتش میشی و نمیتونی بری پزشکی فکر کنم 

اره . فقط بهیاری .

بلن نشی بری پادگان آ .

اول صبر کن هر وقت استخدامیش اومد برو ثبت نام‌کن ازمون بده . قبول شدی خودشون میگن کجا بری