2777
2789

سلام دوستان گلم

تمام آرزوم اینه هرکی نی نی میخواد خدا بهش بده خودم بعد از هفت سال نازایی و سختی و انتظار باردار شدم الان ماه هشتم هستم ، هر صبح که با لگدهای دخترم بیدارمیشم تمام آرزوم اینه هرکی منتظره خدا بزودی زود قسمتش کنه و این حس شیرین را تجربه کنه.

برام دعا کنید دخترمو که تمام وجودم شده سالم و سلامت بغل بگیرم.

❤❤❤🌷🌷🌷🌷🌷

ان شالله به سلامتی فارغ بشی

دعا کن این ماه نی نی منم بیاد

۱۹ ام موعدمه

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ب سلامتی زایمان کنی برا منم دعا کن ۵ ساله منتظرم دعا کن این سری پریود نشم🙃خسته شدم از بس بی بی چکام منفی بود

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

اتفاقا ۲ ساعت پیش از ته دلم از خدا خواستم به هرکس میخواد و صلاحیت داشتنشو داره بده واقعا نداشتنش سخته  

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!

انشاالله شما نی نی تون رو صحیح و سالم بقل بگیرین.دعا کنید که منم تا سال بعد این موقع یه نی نی صحیح و سالم بقلم داشته باشم.و همین طور همه ی اونایی که آرزوشو دارن.❤️❤️❤️❤️

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکس نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد 
اتفاقا ۲ ساعت پیش از ته دلم از خدا خواستم به هرکس میخواد و صلاحیت داشتنشو داره بده واقعا نداشتنش سخت ...

آره واقعا 

انتظار خیلی سخته الهی هرکی منتظره بزودی زود دامنش سبز بشه و هیچکی غصه ی بچه نداشتن را نخوره من خودم خیلی عذاب و انتظار کشیدم کارم به جنون کشیده بود تمام آرزوم اینه خدا به همه منتظرها نی نی پاک و سالم بده و دلشون را شاد کنه.

🌷🌷🌷🌷