2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حواسم نبود از دهنم در رفت یه حرف زشت.....تو......... از رو اعصاب خوردی بعدش یجوری فضا رو عوض کردم کلا یادشون رفت

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.

شوهرم یکمی بی ادبه جلو اذیتش کردم جلو مامانش گفت میخاره منم حواسم نبود گفتم اره 😑

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

بادخترخالم دستبندخریدیم مدلش یکی بود ولی رنگش فرق میکرد......اومدم جلو همسرم وپدرشوهرم ودومادو......گفتم واس من سیاهه😕دوبارم گفتم واس من سیاهه😑

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤