2777
2789

سلام چطورین مرسی ک ب تاپیکم اومدید

من قصد بارداری نداشتم اما شوهرم واریکوسل داره چند نفر بم گفتم اصلا امتحان کن ببین میشه یا ن از لحاظی مالی و روحی روانی هم اوکی هستیم دوتامون فقط ی شک شد برام ک باردار میشیم یا ن 

ب نظرتون امتحان کنم ک اگ نشد پیگیر شم یا نه😐

پسر عموی منم داشت تا عمل نکرد بچه دار نشدن عزیزم . اگه خفیفه ک هیچ اگر ن بذار درمان کنه

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قدرس مهمه که من الان شیش ساله چشم انتظارم واریکوسل داره همسرم بعضی واریکوسلا با حراحی هم درست نمیشن بعضیام بدون جراحی یهو میگیره

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
تاحالا یعنی رابطه بدون پیشگیری نداشتین؟ من ناباروری خودمو اینجوری متوجه شدم که یکسال تقریبا پیشگیری ...

همه رابطه هامون با پیشگیری بوده میترسم ک خیلی جلوگیری کنم شوهرمم واریکوسل داره وقتی ک دلمون بخواد دیگ بچه دار نشیم میگم از ی چند ماه دیگ شروع کنم ب اقدام ببینم چی میشه

نمیدونم گرید چنده بعد ازدواج بم گفت😐

عزیزم شوهرتو ببر آزمایش اسپرم بعدم سونو بیضه بعدم متخصص تا معاینه کنه،بهر حال بخوای بچه دار بشی آزمایش اسپرم رو قبل از بارداری باید برید پس چه بهتر

همین الان برید که خیالتون راحت بشه