2777
2789

آب و سس و جو و سبزی خشک و هویج مخلوط کن ...ولی من نمیخورم

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالم عزیزم 

جو سالم باید از شب قبل خیس کنی.تا نم بکشه چون دیر پخته میشه.بعد بذار ی قابمه جدا پیاز داغ کن  و ادویه و رب و سبزی و هویج و مرغ بذار  .بعد جو که از قبل خیس کردی ابشو خالی کن بریز داخلش تا بجوشه و پخته بشه.بعد مرغ در بیار ریش ریش کن داخلش. بزار تا جا بیفته.رب زیاد نزن.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

بلغور جو درشت بگیر گلم ، چند ساعت بذار توی آب خیس بخوره. اول پیاز و گوشت رو سرخ کن ، حالا مرغ یا گوشت چرخی ، هر کدومو که دوست داری .بعدش همین گوشت و پیاز و جوی که خیس کردی و مقداری دال عدس(من چون این عدسا پوست ندارن از اینا میریزم) و دوتا هویج پوست کن و نگینی خرد کن +دوشاخه کرفس به همراه برگاش خرد کن و حدود نصف قاشق هم نمک بریز توی قابلمه و بذار بپزه . وقتی که پخت ، حدود نیم ساعت که به آماده شدنش مونده بود ربو ادویه اش رو هم بزن و یه قاشق سرخالی هم آبلیمو بریز . اگه برات چرب نمیشه و از اول روغنش رو زیاد نریختی میتونی ربش رو هم سرخ کنی ، اینجوری خوش رنگ تر میشه . من توی زودپز میپزم خیلی عالی میشه .در ضمن من برای خودمون که ۵نفر هستیم یک پیمانه (پیمانه ی پلوپزی) جو خیس میکنم.

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

من سوپ هامو تعریف میکنن 

اینکه مرغ و پیازو بزار جدا بپزه بعد ریش کن بریز تو ابلیمو و کمی زعفرون بیمونه نیم ساعت بعد بریز تو سوپ 

تو سوپ هم از بلغور جو استفاده کن 

گوجه رنده کن حتما ۳ تا بریز توش بعد رب بزن 

توش ذرت م بریز 

روش جعفری و گشنیز بریز وقتی کشیدی تو ظرف ببری بعد هم بزنن موقع خوردن بعد بکشید 

توش زرشک بریز حتما خیلی عالیع 

زرد چوبه هم بریز توش یه قاشق چای خوری

زعفرونم بریز خیلی خوشمزه میشه سیب زمینی و هویج رو اصلا رنده نکن اینطوری مزش بهتر میشه

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

ببین من ادمی ام که از بچگی از سوپ متنفر بودم یعنی در هیچ صورتی امکان نداشت بخورم اما این سوپ عالیه 

اول یه سینه مرغ رو با ادویه و پیاز بزار ابپز شه 

بعد یه استکان جو پرک رو کاملا پودر کن بعد اب بهش اضاف کن بزار بپزه جو باید کاملا پودر باشه ابم زیاد باشه چون جو خیلی اب به خودش جذب میکنه

بعد یه پیاز رو با یه قاشق روغن زیتون یا کنجد اگه نداری همون روغن مایع قشنگ تفت بده ادویه بزن یکم بعد یه هویج رنده کن بریز توش تفت که خورد 2 لیوان اب بریز بزار یکم بپزه یک ساعت مرغ و جو و هویج که پخت و پودر جو رو با اب که پخته به هویج اضاف کن جو مثل سیب زمینی نمک زیاد میبره دیگه خودت تنظیمش کن بعدش مرغ هارو ریش ریش کن با یه استکان از ابش بریز تو سوپ بعد نیم ساعت یه گوجه رنده کن با نصف قاشث رب گوجه و ادویه اگه داری یکم قره محلی یا تمر هندی بریز عالی میشه یه کم فقط باشه سیاه نشه همشو بریز تو یه ظرف اب هم یکم اضاف کن بهش بزار رو حرارت باب گوجه که تبخیر شد و سس درست شد بریز تو سوپ یه ربع دیگه بزار جا بیوفته با سس اخرش هم جعفری خورد کن اضاف که کردی 5 دیقه بعد زیرش خاموش کن مزه این سوپ با لیمو عالیه