2777
2789

واقعا نمی دونم مثلا جاریم با اینکه درآمد شوهر من بیشتره هم طلا می خره هم وسایل خونشو نو کرده تازه میگه پس اندازم داریم تو بانک؟چجوری آخه ما تازه ول خرجم نیستیم نمی دونم اینا چجوری خرج می کنن؟

حالا من که طلا اصلا ندارم الان یه ساله می خوایم پرده بخریم نمی شه که نمی شه.اگه راهی بلدید به منم یاد بدید🤔🤔

من دو مورد فقط میشناسم بچه هاشونم پزشکی قبول شدن پردیس . و کلی پول میدن به دانشگاه و خوابگاه و خرجی و....

چند هفته قبل  دیدم  و فهمیدم پول نزول میدن.  :( 

چند نفرم اومدن گفتن اره به ما پول نزول دادن :(

حالا ایناهم الله اعلم .  ببین از کجا میارن تحقیق کن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولیت بندی هزینه ها فرق دارند

جاری ام اینا هزینه شون بیشتر خوراک هست

ما سفر 

برای همین به نظر میاد ما ثروتمندتریم 

ولی عملا اونا پولدارن

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

وای پس میگن نباید زندگیتونو با بقیه مقایسه کنید همینه دیگه🤐🤐🤐

اره یه موردم میشناسم وضعشون خوبه کارمندن .

خیرین برای بچش کمک میکنن .

گفتن یه نفر معرفی کنید بی پول و فقیر .‌

اینا بچه خودشونو معرفی کردن . براش کتاب و سی دی و پول و... میومد . الان دانشجوی پزشکیه .

حرصم درمیاد آ . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای این جوری حق یه بچه ی فقیرو خوردن کارشون خیلی اشتباه بوده

اره .ولی الان خوشحالن و با افتخار میگن ببینید بچه ما هم پزشکی میخونه . نمیگن که مال حرام  بوده :( 

به هیچکس نمیگن که بچه خودمونو جای بچه فقرا معرفی کردیم :(