2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگارم هم بچه خوبیه. وزارت دفاع ارتشیه. من خودم بیمارستان کار میکنم ماهی 8 تومن درآمدمه. بهم گفتن ...

من شوهرم وزارت دفاع کار میکنه،کی بهت گفته درآمدش خیلی بالاس😒

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خواستگارم هم بچه خوبیه. وزارت دفاع ارتشیه. من خودم بیمارستان کار میکنم ماهی 8 تومن درآمدمه. بهم گفتن ...

ببین پسر عمه ازش شوهر در نمیاد از من گفتن اگه تقی به توقی بخوره ابرو حیثیت برا آدم نمی‌مونه جرات تکون خوردن نداری چون فامیل مشترک اید خیلی بده منم زن پسر عموم ام می‌دونم چ قدر بده

من 26. خواستگارم هم 26 سالشه.

اگر نمیتونی پسرعمه ات روفراموش کنی ..حداقل وجدان داشته باش با کسی دیگه ازدواج نکن فعلا چون قطعا نمیتونی تمام عشقتو بهش بدی...اگر میتونی فراموش کنی ازدواج کن 

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
من شوهرم وزارت دفاع کار میکنه،کی بهت گفته درآمدش خیلی بالاس😒

نمیدونم یکی دیگه از عمه هام گفت درآمدش بالاس و اینا. پسره شاسی بلند داره ولی از مدل تیاگو اینا نه خیلی مدل بالا. البته باباش براش خریده. فعلا خونه هم نداره. کارش هم با پارتی باباش جور شده انگار. تازه یساله رفته مشغول شده. ولی فک کنم باید خیلی محدود باشن چون ارتشین. چون ختی شنیدم عقد هم باید با روسری انجام بشه.

والا ما چی میتونیم بگیم...تو خودت،عاشقشی واقعا یا ازش خوشت میاد؟؟؟,

اگه واقعا عاشقشی ک ازدواج نکن بنظرم‌....بازم خودت میدونی 

انشالله هر تصمیمی میگیری پشیمون نشی!!!!

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

من عاشق پسرخالم بودم. شدیدا سر به زیر بود بی هیچ سیگنالی. نگو ۴ ساله منو میخواد و نمیدونم. همه خاستگارامو رد کردم. یه روز شب پیامک داد منو میخواد. چند هفته بعدش یهویی اومدن خاستگاری. الان دخترم نشسته رو شکمش😂

عشق بزرگترین موهبته. هنوزم نیمه شب ها وقتی خوابه یه عالم نگاش میکنم. از اول هم نذاشتیم خانواده ها دخالت کنن. خیلی خوشبختم که دارمش

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
میتونم بپرسم چطور شد استخدام شدی؟ آزمونش خیلی سخته؟ من ترم چهارم،حس میکنم درسا خیلی سختن

والا کنکور تجربی دادم رفتم مامایی. آخرای ترم کارشناسی رفتم بیمارستان کاآوزی همون موقع 5 تومن میدادن. بعدش درجا استخدام رسمی شدم.

نمیدونم یکی دیگه از عمه هام گفت درآمدش بالاس و اینا. پسره شاسی بلند داره ولی از مدل تیاگو اینا نه خی ...

از لحاظ پوشش و عروسی اینا مشکلی نیست ،بستگی به عقاید دو طرف داره،حقوقشون مخصوصا که یکسال سابقه داره در حد شش هفت تومنه،اما تسهیلات دارن,خونه بهشون میدم خونه سازمانی،بدک نیست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اگر نمیتونی پسرعمه ات روفراموش کنی ..حداقل وجدان داشته باش با کسی دیگه ازدواج نکن فعلا چون قطعا نمیت ...

بحث خیانت و اینا نیست. میخوام بدونم اگه بله رو بگم به همچین آدمی ارزششو داره کلا پسر عممو فراموش کنم. پسر عمم نخبه است. حتی تلویزیون نشونش داده. الانم واسه دکترا داره میره فنلاند با حقوق.