2777
2789

من ماه قبل ۱۱هم پریود شدم اونم با آمپول الان امروز ۱۱هم یعنی دقیق ی ماه مشکلم اینه فقط با دارو پریود میشم از روز ۱۵پریود شبی دوتا قرص پروژسترون خوردم تا ۱۰شب امروز ی هفته از قطع قرص گذشته نمیدونم کی پریود میشم ی وضع شده برام😢چون مث بقیه پریود شدنم تاریخ نداره نمیدونم بی بی چک کی استفاده کنم اصن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه اینطور بودم اگه دارو نمیخوردم اصلا نمی‌شدم  بارداری رو هم دیر میفهمه آدم

الان شما بارداری؟وای خیلی سخته همیشه میگم کاش منم میدونستم کی پریود میشم تا هر ماه ک دارو میخورم انقد سردرگم نشم😣

الان شما بارداری؟وای خیلی سخته همیشه میگم کاش منم میدونستم کی پریود میشم تا هر ماه ک دارو میخورم انق ...

آره با دارو باردار شدم 

کلومیفن و لتروزل و سینال اف استفاده کردم بعد روز ۱۴ سونو رفتم ۶ تا فولیکول داشتم آمپول hcgزدم همون ماه باردار شدم 

🥰😍😍😉🙃
آره با دارو باردار شدم  کلومیفن و لتروزل و سینال اف استفاده کردم بعد روز ۱۴ سونو رفتم ۶ تا فول ...

خداروشکر عزیزم 😍😍😍منکه خودم تنبلی شدید دارم شوهرمم اسپرمش تحرکش کمه اونم تقریبا ی ماهو نیمه دارو مصرف میکنه این ماه روز ۱۲ پریود فولی سایز ۱۶ داشتم ک دکتر گف برا روز ۱۲ خوبه حالا منتظرم کی پریود بشم اصلا نمیدونم نیس تاریخ ندارم 😭

نه میشه آدم برنامه ریزی کنه 

همیشه هم جایی میری باید استرس داشته باشی که نکنه الان بشم خیلی افتضاحه

من همیشه همینطور بودم سال کنکورم نزدیک یه سال دارو نخوردم آمپول هم نزدم کلا اون سال پریود نشدم 

در این حد داغونم

🥰😍😍😉🙃

عزیزم به نظرم برای مشکلتون این پیج رو ببینید. در مورد مشکلات زنان هم هست و مشاوره رایگان هم دارن. قسمت نظرات هم دارن.

https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1vsjicww685o6&utm_content=24tnea6

پیج اینستاگرام عرقیات سنتی باغ گلهای شیراز