2777
2789

سلام اول بگم که من و داداشم رابطه خیلی خوبی باهم داریم داداشم۲۶سالشه یکی از دوستاش یه دختری و معرفی کرد که برن آشناشن و...آقا مارفتیم خونه دختره اول بگم که وضع مالیشون واقعااا افتضاح بود یعنی جوری بود ک زیر سینک و به جا کابینت پرده زده بودن😑بعد در و دیوار کثیفف ،حالا نگید ندارن و فلان که مامان این دختره دو دستش پره طلا بود😐بعد خلاصه راجب سن دخترو شرایطش پرسیدیم دیدیم مادرش باافتخار گفت کلاس هشته😐 کلی هم از خاستگارا دیگش هی تعریف میکرد😑دیگه مااومدیم خونه و ب بابام اینا گفتم ک سن دختره کمه و ...دیگه پدرو مادرمم گفتن نه،الان داداشم ازخونه قهر کرده بنظرتون اشتباه کردم من؟؟؟خیلی نگران داداشم😢

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔

انتخاب خودشه

حق دخالت نداشتین

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بچه میخواد ازدواج کنه !!!

کلاس هشتم چند ساله میشه؟

باباتون باهاش تماس بگیره بشینه باهاش حرف بزنه بگه بچه است زندگی سختی زیاد داره بزار یه چند سال بگذره هردوتون پخته تر شید 

یه جورایی سنگ و بندازه تو زمین برادرتون که تو لجبازی نیفته

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ظاهرا بله

از قبل باهم دوست بودن

با ی جلسه ک ادم عاشق نمیشه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ظاهرا بله

احتمالا از قبل با هم دوست بودن 

ببين با برادرت صحبت كن بگوتو هميشه ميخواي تو اون خونه بري و بياي ما برات دختر با شرايط بهتر پيدا ميكنيم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
با بچه میخواد ازدواج کنه !!! کلاس هشتم چند ساله میشه؟ باباتون باهاش تماس بگیره بشینه باهاش حرف بزن ...

جواب تلفن بابام رو نمیده، آخه کلاس هشت خاکتوسرش

احتمالا از قبل با هم دوست بودن  ببين با برادرت صحبت كن بگوتو هميشه ميخواي تو اون خونه بري و&nb ...

بارهااا بهش گفتم واقعنم هست با شرایط بهتر گیرداده به این ،بنظرتون ممکنه سر شه؟؟