2777
2789

به خاطر چه اخلاق شوهرتون جواب مثبت بهش دادید و الان راضی هستید از اون اخلاق

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفت ماهه عاشق یکی شدم ولی سهم یکی دیگه شد تقریبا ۱۰ روزه فهمیدم نامزده💔😔 هیچکس تا حالا به دلم ننشسته بود و نمی‌شینه از اخلاق بگیر تا زیبایی و قد و قامت تا پول و شغل همه‌چی داشت هعی💔

پدرم مجذوب آقای همسرم شده بودن .

ندیده و نشناخته پذیرفته بود بیاد خواستگاریم. و ب سرعت برق و باد جواب مثبت رو داد، و سه روز بعداز خواستگاری مجبورمون کرد عقد کنیم ....

الحمدلله ک انتخابش خوب بود 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

با جون و دل منو میخاست و عاشقم بود 

هیچ مشکلی نمیتونست مانع از رسیدنش بهم بشه و حتی صبر کرد درسم تموم بشه که لطمه به درسم نخوره و خیلی پشتیبان خوبی برام بود هم مالی هم عاطفی هم درسی و هیچی برام کم نزاشت 

ببین اول جذب قد و بالاش شدم و چهرش به دلم نشست تو عروسی دیدیم همو تنش کت و شلوار بود خیلییی خوب بود توی تنش🥲🥲🥲

بعد چشم تو چشم شدیم و منو ننش خواستگاری کرد

خودش عکاس و فیلمبردارع

خیلی اخلاقشم خوبه زن دوسته

و کلا حامی منه🥲 نمیزاره اب تو دلم تکون بخوره

منو با تمام ضعفای ظاهری و اخلاقی دوس داره

برگرفته از کتاب لاکپشت ها پرواز میکنن

ولی جدی دلم میخواد یه عشق واقعی رو تجربه کنم یکی که واقعا از ته قلبش بخواد منو همه جوره🥲🥲😂

من ک نخواستمشمامانم قبولش کرد الانم پشیمان

چرا عزیزم؟ ان شالله که همیشه خوشبخت باشی 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

متانت و خجالتی بودنش با خانما و ادب و شخصیتش و اصل قضیه هم که پول بود😅😅

خب دوست نداشتی شوهر شیطون  و شوخ گیرت بیاد ؟