2777
2789

عطر معرفی کنید بهم بگید بوش تقریبا چجوریه ماندگاری بالایی هم داشته باشه یچیز همیشگی بگین 

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه ها متفاوته ها

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

گیج نشو‌ ادکلن یه چی سلیقه اییه‌

به خودت و فصلی‌ که توشی بستگی داره

ببین چه بوویی دوست داری؟

سرد ؟

گرم؟

تلخ؟

شیرین؟

تند؟

ملایم؟

رفتی تو مغازه بگو مثلا من یه عطر شیرین ملایم میخوام 

یا هرچی

خانم گل ....الان دیگه مثل گذشته نیست ، عطری که صبح بزنی و تا شب بوش بمونه نیست......

روش کار شرکت های عطر سازی متفاوت شده 

نهایتا چهار تا شش ساعت عطر باقی میمونه 

البته بستگی به جنس پوست و آب و هوای محل زندگیتون هم داره 

اما توی رنج قیمتی که شما مد نظر دارید( 500) بهتره دنبال ماندگاری آنچنان بالا نباشید 

هر چند ساعت یکبار عطر را تجدید کنید 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
قیمت تقریبی هم بگین

اینا بالای دو تومن هستن 

بولگاری حدود ۳

زیر یک تومن لالیک لامور خوبه

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
عطرش چجوریه

گرمه والا بیشترخانما میپسندن نمیدونم الان چنده

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰