2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلدم بپرس

من خواب دیدم که رفتم یه شهر دیگه بعد اونجا معلمی داره بهم درس میده که به شدت بداخلاقه بد یکی از دوستام میاد و شروع میکنه زیر آب زدن من به این معلم این معلم هم شروع میکنه به زدن من مدام من و بد میزنه من خیلی میترسم و فرار میکنم و به مامان و برادر کوچیکمم به زور میکشونم با خودم که فرار کنیم ولی انگار یه آدم کوتوله دنبالمون فرستاده که همش داره تعقیبمون میکنه خیلی ترس تو خوابم زیاد بود از ترس اینکه بلایی سر برادر و مادرم بندازه به نظر شما چرا باید این خواب و ببینم؟

من بلدم بپرس

خواب دیدم ک فامیلامون همشون بودن مشکی پوشیده بودن منو بردن بجایی جلوی یه در بود از این درای ک بیشتر شبیه حفاظ معمولا واسه قبرستونا میزارن بهم گفتن ک برو اینجا من نمی‌رفتم میگفتم میترسم اونجا سگ داره من از اون سگ میترسم بد شوهرم گفت نترس من قبلا رفتم پیشه اون سگ کاریت ندارم خلاصه رفتم داخل درو بستن بجایی بود مثله کوه ک انگار پایین کوه خانوادم بودن همه مشکی پوشیده بودن اون بالای کوه یه عالمه اقا بود ک سفید پوشیده بودن پشتشون بهم بود من هرچی میدوییدم برم پیشه اونا بهشون نمیرسیدم نشستم داشتم گریه میکردم یهو یه آقای ک کلاه سبز داشت اومد گفت چیشدع گفتم میترسم می‌خوام برم خونمون برم پیشه مامانم ولی هرچی میدوام نمیتونم برم پیشه مامانم  گفت کسایی ک میان اینجا دیگه نمیتونن برن خونشون ....گفتم پس میخام برم پیشه اون مردا اون بالا یه چیزی مثله چوب بود بهم داد گفت اگه میخوای بری پیش اون باید اینارو بشکونی زمینو بهم نشون داد ک پره قبر بود انگار اونجا قبرستون بود گفت اینا هرکدوم خونه های یکی از اون مرداس بشکون بزار برن تو خونه هاشون...بد این مرد رفت من همه قبرارو شکوندم فقط یدونه قبرو یدونه از اون مردا اون بالا موندن بود هرکاری میکردم این قبره شکسته نمیشد دوباره اون مرد کلاه سبز اومد گفت چیشدع گفتم هرکاری میکنم این شکسته نمیشه من میخام برم پیشه اون اقاعه اون بالا گفت نمیشه باید اینم بشکونی تا بتونی بری گفتم من همرو شکستم این نمیشه گفت ببین این خونه باباته تو یه گناه کردی اون گناهت پاک بشه میتونی بری پیششو این قبرم شکسته میشه گفتم من گناهی نکردم گفت یکیو نفرین کردی اون باید پاک بشه و دیگه بیدار شدم...

بابامم ۸ساله ک فوت کرده ...

میشه بگی تعبیرش چیه ینی من میمیرم😐

من خواب دیدم که رفتم یه شهر دیگه بعد اونجا معلمی داره بهم درس میده که به شدت بداخلاقه بد یکی از دوست ...

عزمزم خواب پیچیده ایه، ولی اگر در حال ترس و فرار هستی،  احتمالا داری تصمیمی می‌گیری که ته قلبت راضی نیستی، یا میدونی به ضررته،  خیلی به تصمیمت فکر‌کن، شاید زندگی خودت رو یا این تصمیم به طرز بدی دگرگون کنی،

اینکه توی مدرسه هستی و معلم بداخلاق داری ، مفهومش اینه که زمانه ممکنه درس مهمی به تو بده .

خواب دیدم ک فامیلامون همشون بودن مشکی پوشیده بودن منو بردن بجایی جلوی یه در بود از این درای ک بیشتر ...

عزبزم این خواب خیلی پریشونه، بنظر من تعبیری نداره، احتمالا شما ممکنه ناراحتی شدید اعصاب داشته باشی ، یا ضربه شدید روحی خورده باشی، اگر چنین بود حتما بیشتر با نزدیکانت وقت بگذرون،  احتمال داره شوهرت در حال خیانت کردن به تو‌باشه،  ولی تعبیر این خواب ، مرگ نیست، اتفاقا خبر از عمر طولانی ولی با غم و رنج میده، پیشنهاد من اینه که با خانوداه وقت بگذرون و مواظب شوهرت باش

خواب دیدم ک فامیلامون همشون بودن مشکی پوشیده بودن منو بردن بجایی جلوی یه در بود از این درای ک بیشتر ...

خوااابت وااااقعا صادقس

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تورو توی دلم گذاشت آنشب همه  ملائکه نوید آمدن یار امام مهدی عجل الله را دادند 
عزبزم این خواب خیلی پریشونه، بنظر من تعبیری نداره، احتمالا شما ممکنه ناراحتی شدید اعصاب داشته باشی ، ...

درسته شوهرم ک خیانت می‌کنه بخاطر همین بدجوری ضربه روحی خوردم🤦🏻‍♀️