2777
2789
عنوان

بچه ها هستین باهام حرف بزنین؟ شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 92 پست
بعد با جیغ و...در نهایت قبول کرد که اره چت بوده  چون اولش انکار میکرد  وای بچه ها قلبم آ ...

تهش میگن کار دوستمون بوده

منم ی بار تلگرام شوهرم چت کردم برای ی دختره ترانه عاشقانه فرستاده بود در مورد عشق اولش حرف زده بودن 

بعد نشونش دادم میگه این کیه من نبودم

ای مردا زنا رو خر فرض کردن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد با جیغ و...در نهایت قبول کرد که اره چت بوده  چون اولش انکار میکرد  وای بچه ها قلبم آ ...

نمیدونم میشناسدش یا نه ولی به نظرم راست مبگه از رو عصبانیت با این زن شروع به چت کرده موقع عصبانیت هم اون حرفها را زده از ته دلش نبوده احتمالا تو یه گروه باهمن و از اونجا بهش پیام داده خودت چت را دیدی کی اول شروع کرده بود؟به احتمال زیاد خودشوهرت شروع کننده بوده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خاک تو سرم شد  ببین میخواستم شماره رو حفظ کنم مغزم هنگ کرده بود  رفتم گوشیمو از سالن بیا ...

وا چ جوری پاک شد

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
تهش میگن کار دوستمون بوده منم ی بار تلگرام شوهرم چت کردم برای ی دختره ترانه عاشقانه فرستاده بود در ...

حالا کافیه تو گوشی زنش اینو ببینه جنجالی به پا میکنن خاانما احساساتی ان بعضا دروغ باور میکنن همون موقعیت مردا جنجالی میکنن که نگو

به نظرم هیچ خیانتی قابل توجیه نیس

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

عصبی بودی دستت خورده پاک کردی 

ولی نباید همون لحظه میگفتی یک کم مدرک جمع میکردی بعد محکم باهاش برخورد میکردی که بشه بار اول و آخر 

این بهانه های دوستم بود فلان بود خیلی پیش پا افتاده شده 

شما با این قضیه میتونستی سنگر رو از قبل برای خودت محکم تر میکردی 

مردی که زندگیشو دوست داره وقتی اشتباه میکنه برای جبران اشتباه همه کار میکنه 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
ایران شد ویران 😕🙄

خداشاهاده من پارسال پسر خالم و پسر داییم البته ناتنی زن دارن بچه دارن یکی رفته یکیو صیغه کرده یکی ۵ ساله زن گرفته هیچکس نمی دونسته بعد یکی پسر داره یکی دختر😐😐😐😐

بگو هرموقع دعوا میشه  منم برم با مرد صحبت کنم ؟

بعد عمه ام شماره اش سارا خانم سیو کرده؟

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

بچه ها 

من بعدش انگار داغ بودم 

گفتم چی کنم 

گفتم به این شرط میمونم باهات که انصراف بدی 

چون داره ادامه تحصیل میده و به شدت عاشق این بوده همیشه 

پیش خودم گفتم اینو ازش بگیرم شاید آروم شم 

الان نرفته سر کلاسش 

خونه ست 

قبول کرد 

گفت میمیرم ولی باشه 

الان من احساس میکنم آروم نشدم 

احساس میکنم فایده نداشته 

فقط به فکر جدایی ام 

واقعا نمیتونم 

همش چت ها جلو چشممه 

چیکار کنم😔

حالا کافیه تو گوشی زنش اینو ببینه جنجالی به پا میکنن خاانما احساساتی ان بعضا دروغ باور میکنن همون مو ...

زن ها شامه تیزی دارن 

مردا فک کردن ما خبردار نمیشیم

خودشون با ای کاراشون زنو سرد میکنن از زندگی مشترک 

حالا کافیه تو گوشی زنش اینو ببینه جنجالی به پا میکنن خاانما احساساتی ان بعضا دروغ باور میکنن همون مو ...

حالا بیا و زندگی منو ببین...چیزی نشده میگه گو نخور گو نخور داد میزنه😡😡وحشی میشه،😕وای به حال روزی که خیانت کنم اون موقع چیکا میکنه... حالا وسط فحشاش قربون صدقه هم میره😕

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐