2777
2789
عنوان

خانما بچم تب داره میشه بیایند🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 46 پست

پیاز قاچ کن بزار کف پاهاش 

زیر بغلاش رو گلاب خیس کن 

با کهنه خیس سرد همه جاشو خیس کن 

قطره استامینوفن بده بهش 

اگه تبش خیلی بالاست کامل لختش کن

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیر یکسالو چرک خشک کن نمیدن دکترا الان دختر منم مریضه و سرفه میزنه اما دکتر گفت نمیشه داروی قوی و چر ...

نه ان شاءالله گلم.خدا کمک کنه زود بهتر بشه واقعا بیماری بچه ها سخته

ببین من شیر میدادم بخاطر بیماریم کلی  دارو میخوردم دیکه مجبور بودم شمام بخور توکل به خدا ولی ما ...

مرسی باید همین کارا بکنم.

میخواستم ببینم اثریَم تو خوب شدن سرماخوردگی بچمم داره؟؟؟شما تجربه نداشتی؟؟یا نپرسیدی؟؟

بله واقعا الهی که برا بچه ی شماهم مشکلز پیش نیاد و درصحت و سلامت کامل باشه

اینی که خودم دارو میخورم چی؟؟میخواستم ببینم اثریَم تو خوب شدن سرماخوردگی بچمم داره؟؟؟شما تجربه نداشتی؟؟یا نپرسیدی؟؟

اینی که خودم دارو میخورم چی؟؟میخواستم ببینم اثریَم تو خوب شدن سرماخوردگی بچمم داره؟؟؟شما تجربه نداشت ...

اگه شر خودتو میخوره به خاطر اینکه بدنت برا مقاومت علیه بیماری آنتی بادی میسازه خیلی عالیه

چون آنتی بادی از طریق شیرت وارد بدن بچت میشه

متاسفانه دختر من شیر منو نمیخوره  

مرسی باید همین کارا بکنم. میخواستم ببینم اثریَم تو خوب شدن سرماخوردگی بچمم داره؟؟؟شما تجربه نداشتی؟ ...

نه برا بچه که تاثیر زیادی نداره تو بهتر شدنش شما برا بچت سوپ مقوی با مایعات زیاد بده 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج