2777
2789
عنوان

توروخدا اااا بیاین این خون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 51 پست
چرا انقدر اطلاعاتتون پایینه تروخدا سرچ کنید یکم اولا اگه هفت روز از تخمک گذاریت گذشته باشه پس هفت ر ...

شاید باورت نشه ولی بارداریه اول من یه هفته قبل موعدم لک روشن دیدم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا انقدر اطلاعاتتون پایینه تروخدا سرچ کنید یکم اولا اگه هفت روز از تخمک گذاریت گذشته باشه پس هفت ر ...

سوم به بعد تخمک گذاریم بوده اوج تخمک گذاریمم شش بهمن بوده اولین روز پریودمم بیستوسوم دی

بنظرم بارداری و بخاطر نزدیکی خون اومده_نزدیکی رو فعلا بذار کنار تا ۴_۵روز مونده ب موعدت بی بی چک بزن ...

دیگع تابعد پریودم نزدیکی نمیکنم فقط خداکنه الان بخاطر نزدیکی اگه حامله بودم نیفتاده باشه😭😭😭😭

اگه لانه گزینیه مشکلی نداره برا بچه میگم نکنه افتاده باشه. ممکنه خون شوهرم باشه؟؟؟؟ خیلی میترسم چون ...

نه عزیزم هیچ ضرری نداره .نی نی خودشو چسبونده به دیواره رحمت ...از شوهرتم نیست ....خون صورتی لانه گزینی هست مطمین باش 

انسانم آرزوست 😍
شاید باورت نشه ولی بارداریه اول من یه هفته قبل موعدم لک روشن دیدم 

باورم میشه 

اما من نظریه علمی گفتم و شاید لکی که دیدی لانه گزینی نبود شایدم بود اما معمولا اگر دیده بشه که تو همه نیست زمانش سه الی ۴ روز قبل پریود

من خودم یک هفته به پری  بیبی چکم مثبت شد بدون هیچ لکی 

Silenc says a lot more than you think 🤍
نه عزیزم هیچ ضرری نداره .نی نی خودشو چسبونده به دیواره رحمت ...از شوهرتم نیست ....خون صورتی لانه گزی ...

خداازدهنت بشنوه عزیزم میترسم بخاطر فشار افتاده باشه😔😔😔

باورم میشه  اما من نظریه علمی گفتم و شاید لکی که دیدی لانه گزینی نبود شایدم بود اما معمولا اگر ...

درسته البته اون لک رو که دیدم قبلش رابطه نداشتیم همینطوری یهویی دیدم

همون بارداریمم ۵ روز مونده به موعدم بی بی چکم مثبت شد و سه روز مونده به موعدم بتام ۲۰۰ بود

و تو دو تا بارداری بعدیم لکی ندیدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سوم به بعد تخمک گذاریم بوده اوج تخمک گذاریمم شش بهمن بوده اولین روز پریودمم بیستوسوم دی

هر تاریخی که تاریخ پریودته ۱۴ روز بیا عقب اون زمان زمان دقیق تخمک گذاریته

سه روز دیگه بیبی چک بزن اگه هاله انداخت لکی که امروز دیدی لانه گزینی بوده

Silenc says a lot more than you think 🤍