2777
2789
عنوان

توروخدا اااا بیاین این خون چیه

361 بازدید | 51 پست

دوماهه تواقدامم یه هفته ازتخمک گذاریم ردشده ده رو دیگه وقت پریودمه امشب باشوهرم رابطه داشتیم بدون جلوگیری وقتی دستمال گرفتم ب خودم برم خودموتوحموم بشورم دیدم دستمال تقریبا صورتیه نشستم توحموم ک مایع منی خالی بشه وقتی ریخت خونی بودنمیدونم خون من بوده یا تو منی شوهرم بوده چن روزه دل درد اسهال هم دارم شکمم نفخ داره ممکنه خونه لانه گزینی بوده باشه یاحامله بودم سقط شده؟؟؟؟؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمال سقط که صفره چون بعد پریودی رخ میده

یا لانه گزینیه یا از همسرت بوده

الان روز چندم پریودته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بنظرم بارداری و بخاطر نزدیکی خون اومده_نزدیکی رو فعلا بذار کنار تا ۴_۵روز مونده ب موعدت بی بی چک بزن معلوم شه قطعی

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

چرا انقدر اطلاعاتتون پایینه تروخدا سرچ کنید یکم

اولا اگه هفت روز از تخمک گذاریت گذشته باشه پس هفت روز دیگه پریودی چون ۱۴ روز بعد از تخمک گذاری پریودی اتفاق میافته

درثانی ده روز طول میکشه تا تخمک لقاح یافته از لوله های رحمی وارد رحم و سپس لانه گزینی فرایندش شروع شه یعنی زمانی که شما انتظار پریود داری لانه گزینی صورت گرفته 

Silenc says a lot more than you think 🤍
احتمالا لانه گزینیه ....مبارکه

اگه لانه گزینیه مشکلی نداره برا بچه میگم نکنه افتاده باشه. ممکنه خون شوهرم باشه؟؟؟؟ خیلی میترسم چون ن قبل رابطه بود نه بعدش فقط ی اندازه منی بود ک ریختم