2777
2789
عنوان

بگم برای شوهرمم دارو بنویسه❓🤦🏻

225 بازدید | 14 پست

من یه سالو خورده ای پیش عفونت گرفتم یهو

یعنی تا قبل رابطه اصلاااا عفونت نداشتم

بعد یهو سوزشای به شدتتتت زیاد موقع رابطه داشتم رفتم دکتر گفت عفونت قارچیه

بعد بهم دارو داد و باعث شد من یه هفته فقط بیوفتم تو جام چون کوچیکترین تکون یه سوزش وحشتناک داشت تا رحمم دسشویی نمیتونستم برم

ادرارم به سختی و با درد بود یعنی تا قبل دارو خوردن این مشکلا نبود😕

بعد دوتا دکتر دیگه رفتم چون وضعم خیلی بدتر شده بود اونا بهم گفتن نه تنها عفونت قارچی داری بلکه زخم داری🥲🤦🏻

بعد من داروهارو مصرف کردم و بعد که رفتم پیش دکتر اولی(خریت) بهم کفت نه تو زخم نداری

درحالی که من موقع رابطه کامل حس میکنم زخم دارم و خیلیییی میسوزه جوری که گریم میگیره🥲🥲

من خوب میشدم گاهی ولی باز میگرفتم

حالا موندم

مشکل ار شوهرمه؟

به دکتر بگم قرص براش بنویسه؟

و به نظرم باید پماد بنویسه چون من ببخشید و تماسی با منی نداشتم که بگم عفونت از داخله

از روی پوسته

اینو به دکترم بگم؟یا لازم نیست بگم

وای توروخدا تگربهاتونو بگید من خسته شدم دیگه

انگار فلفل تندددد میریزن توش  واقعا عذاب اور شده🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه دکتر درست حسابی باسواد برو قشنگ چک شی این سوالارو ازش بپرس دیگه ام پیش دکتر احمقه اولیه نرو

اخه انقد ازش تعریف میکنن من گفتم دکتر خوبیه

بار اول یه پلاستیک بزرگ پررررر قرص داد

من با خوردن اون داروها خیلی عذاب کشیدم واقعا

الان تو مطب دکترم ولی بخدا چهار بار معاینه شدم و واقعاااا درد داشت خیلی درد داشته الان استرس دارم

و فکر کنم دکتره بداخلاق باشه

معاینه نشم نمیفهمم التهابو زخمم در چه حده بشم از درد میمیرم

وایی حتما همچی رو به دکتر بگو خجالت نکش خطرناکه

نه خجالت نمیکشم فقط نمیدونم لزومی داره بدونه یا نه

الان استرس دارم چون حتما معاینه میکنه و من واقعا نمیتونم دردشو تحمل کنم واقعا زیادههه

یعنی موقع رابطه دخول نداشتید؟اگه رابطه با دخول همراه بوده خب قرار نیست حتما منی ریخته باشه با پیش آب ...

نه دخول داشتیم

نه من فکر نمیکنم پیشاب اونقد زیاد باشه که بتونه سرایت کنه

حالا به نظرت به دکتر بگم؟یا لازم نیست بگم

اخه انقد ازش تعریف میکنن من گفتم دکتر خوبیهبار اول یه پلاستیک بزرگ پررررر قرص دادمن با خوردن اون دار ...

درد رو تحمل کن تا معاینه کنه خدا نکرده مریضیت بیشتر نشه یه وقت و حتما سابقه رفتن به دکترای دیگه و داروهایی که خوردی هم بهش بگو

الا بذکر الله تطمئن القلوب
نه دخول داشتیمنه من فکر نمیکنم پیشاب اونقد زیاد باشه که بتونه سرایت کنهحالا به نظرت به دکتر بگم؟یا ل ...

چرا حتما بگو که بعد ازدواج  اینطوری شدی حتما حرفات موثره برای تشخیص 

حتی اونایی که ما بی اهمیت بدونیم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

کار منو کن.... هر زمان عفونت میگرفتم میرفتم دکتر میگفتم دکترم گفته توام باید چرک خشک کن بخوری حتما تمیز باشی و حموم بری و ژل شستشو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 طفلی میگفت باشه حالا ک دکتر گفته

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
چرا حتما بگو که بعد ازدواج اینطوری شدی حتما حرفات موثره برای تشخیص حتی اونایی که ما بی اهمیت بدونیم

اره بهش میگم اگه از این عجولا نباشه

دکتر قبلیه میخواست پارم کنه انقد وحشی بود😐😂