2777
2789

یه مدته تو فکرشم ولی آگهی های دیوار اکثر کلاه برداریه .چکار کنم یه کار با درآمد پیدا کنم تو خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم .چجوری پیدا کنم ؟

والاتودیواربراتهران نگاه میکردم ادرس کارگاهشونم میدادن ولی توشهرستان فقط اولش پول میخوان ی ادرس اشتباه براکار،خواهرزندادشم توتهران بسته بندی حبوبات میکنه کارتوتهران فراوون

خدایا!من یاغی نیستم✋
والاتودیواربراتهران نگاه میکردم ادرس کارگاهشونم میدادن ولی توشهرستان فقط اولش پول میخوان ی ادرس اشتب ...

آدرس میدن بعد میگن هزینه برا آموزش بعدم از کارت ایراد میگیرن ردت میکنن.بسته بندی حبوباتم یکی میگفت پول دستگاه پرس اول ازت میخوان بعد جوابت نمیدن منم ترسیدم .فامیلتون چند وقته کار میکنه راضیه؟

آدرس میدن بعد میگن هزینه برا آموزش بعدم از کارت ایراد میگیرن ردت میکنن.بسته بندی حبوباتم یکی میگفت پ ...

والامن ازچندوقت کارکردنش اطلاعی ندارم زنداداشم ی بارگذرامیگفت ک خواهرم توتهران کاربسته بندی میکنه توخونه ولی متاستفانه گردنش دردمیکنه بخاطرزیادخم شدن

خدایا!من یاغی نیستم✋