2777
2789
عنوان

کمک میخوام

155 بازدید | 11 پست

پسری که عاشق دخترس همش میگه که دوست دارم سعی میکنه خوشحالش کنه ولی پول نداره البته داره ولی کمه کاراش مونده خونه تعمیر کنه وسایل و خلاصه خرج داره دختره هر جوره پاشه ولی پسره کلا دم دمی مزاجه امروز یه حرفی فردا یه چیز دیگه میگه وبرای عقد کردن من من میکنه ونمیاداز رویاهاش حرف میزنه میشه به همچین کسی اعتماد کرد؟

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉

گاهی باید مردا رو تحت فشار قرار بدی ولی نه با زور 

با گرفتن تمام بهانه هاشون ازشون 

بهانه هاشون ازش بگیر .  با جدیت و با اطمینان  هم ازش  بگیر ،  اگه واقعا میدونی ک مرد زندگیه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی باید مردا رو تحت فشار قرار بدی ولی نه با زور   با گرفتن تمام بهانه هاشون ازشون ...

بهش گفته که بیا خیلی ساده عقد کنیم زندگیمونو میسازیم ولی اون کلا تورویاس هیچ جوره هم پسره دختره رو ازدست نمیده چون بارها گفته تموم کنیم ولی بازم دلشو به دست میاره

دوست دارن ولی اخلاق پسره این جوریه که خیلی تورویاس ودعواشون میشه اکثرا دختره میگه که ازش سرد شدم کم ...

من تو این موردا تجربه نداشتم هیچ وقت رل نداشتم😂

ولی ب جای رویا بهتره عمل کنه

من تو این موردا تجربه نداشتم هیچ وقت رل نداشتم😂 ولی ب جای رویا بهتره عمل کنه

همون بهتر ارامش داری

خوب همون عمل نمیکنه امروز یه تصممیم میگیره میخوابه فردا باز یه حرف جدید

همون بهتر ارامش داری خوب همون عمل نمیکنه امروز یه تصممیم میگیره میخوابه فردا باز یه حرف جدید

اره ارامش رو ک واقعا دارم ‌ولی ب نظرم باید یکی کنارت باشه ولی ادم درست

خوووب چراباهاش مونده دوست داشتن خوووبه ولی ن درهرشرایطی و هرآدمییی

باادم درست وارد رابطه بشین

اره ارامش رو ک واقعا دارم ‌ولی ب نظرم باید یکی کنارت باشه ولی ادم درست خوووب چراباهاش مونده دو ...

ادم درست بله که خیلییییی کمه هر کی داره خوش شانسه خیلی

دختره که ازش سرد شده میگه پسره تموم نمیکنه که هیچ اینم از رفتاراش دختره دیونه شده ازدستش نمیدونه کاردرست چیه

ادم درست بله که خیلییییی کمه هر کی داره خوش شانسه خیلی دختره که ازش سرد شده میگه پسره تموم نمیکنه ک ...

بهتره تصمیمش رو بگیره بحث ی عمره ی بار برای همیشه تمومش کنه

یا بسوزه و بسازه