2777
2789
عنوان

هر کی میدونه بیاد بگه...

58 بازدید | 3 پست

من ۱۸ سالمه یه ساله که با همسرم رفتیم زیر یه سقف حالا خانوما بیان بگن من هیچ قرص ضد بارداری مصرف نمیکنم و اجازه نمیدیم مایع منی وارد واژن بشه،و این بعدا مشکلی به وجود نمیارع؟بعضیا میگن زیاد جلو گیری نکن بعدا بچت نمیشه!اخه من قرص مصرف نمیکنم پرهیز هم میکنیم اون مصرف قرص فک کنم اختلال ایجاد میکنه؟؟!

اگر میخواین جلوگیری کنید اول خودت و همسرت یه چکاپ کامل انجام بدین که خدای نکرده بعدا واسه بارداری به مشکل نخوردید چون متاسفانه این روزا مشکل ناباروری بشدت زیاد شده . بازم اگر خواستی بگو تا بیشتر راهنمایت کنم گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر منم تازه عروس بودم از این حرفا زیاد می‌شنیدم ی گوشت در باشه یکیش دروازه ..من خودم ۶ ماه قرص ...

اخه میدونی من اون قرصم نمیخورم بعد مایع منی وارد واژنم نمیشه