2777
2789
عنوان

مهر و رحمت بینهایت الهی در نماز و سوره حمد.

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 153 پست
@rozgolbanuشما هم بفرمایین خوشحال میشم بخونین درخواست دوستی هم براتون فرستادم برای کتاب جلوه هایی از ...

@rozgolbano‍ 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@لاله @مائده6525221 @اعتصامی @دل_دریاییم @elahe_yaar @مامان_بچه_هام @مامان_مهدیار @دختر_پاییز ...

@لاله  

@دل_دریاییم  

@elahe_yaar  

@مامان_بچه_هام  

@مامان،مهدیار  

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@لاله @مائده6525221 @اعتصامی @دل_دریاییم @elahe_yaar @مامان_بچه_هام @مامان_مهدیار @دختر_پاییز ...

@دختر_پاییزم۲۴  

@فرشتهm71  

@نهنگ_بیبال  

@قاصدکم1106  

@درمسیرخدا  

@anabelkatanchi  

@عروس_خانومااااا  

@ایسان234  

@rahgozaram  

دوستان تاپیک زیبا زهرا جان گذاشتند 💚

@pariyajoooon  

@emerald20  

@هدااااا  

@جودی_ابوت3  

@ریحانگلی20  

دوستان بفرمایید تاپیک زهرا جان 💖

سلام بسیار عالی بود زهرا جان و استفاده کردم  الهی که سلامت و عاقبت بخیر باشید  با دل پاک ...

سلام خدا خیرتون بده. ممنونم که همیشه کمک میکنین. این بار فکر کردم همه رو تونستم تگ کنم و برام سؤال بود چرا اکثریت نیومدن!خودتون چطور؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام خدا خیرتون بده. ممنونم که همیشه کمک میکنین. این بار فکر کردم همه رو تونستم تگ کنم و برام سؤال ب ...

سلامت باشید خواهر گلم 

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم

نه متاسفانه اکثرا تگ نشده بودند منم تگ نشده بودم ، چون خودتون بهم تو تاپیکم گفتید متوجه شدم تاپیک زدید و گرنه نمیدونستم 

سلامت باشید خواهر گلم  خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم نه متاسفانه اکثرا تگ نشده بودند منم تگ نش ...

چرا تگ نمیشن من که اسامی رو درست مینویسم علامت @ هم قبلشون میذارم. نکنه چون همه رو با هم تگ کردم اینطوری شد؟ البته خیلیا همین کارو میکنن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چرا تگ نمیشن من که اسامی رو درست مینویسم علامت @ هم قبلشون میذارم. نکنه چون همه رو با هم تگ کردم این ...

کلا که برای بعضیا اینطوریه که نمیتونن زیاد تگ کنند و آبی نمیشه خواهر و اشکال از سایته 

ولی کلا تو هر پست هم پنج نفر بیشتر نمیشه تگ کرد 

بعدم وقتی مثلا @ میذارید و اسم رو می‌نویسید همون موقع بهتون نشون میده اسم اون کاربر آبی میشه کنار بقیه اسم ها که باید روی اون اسم آبی کلیک کنید و بزنید 

در هر صورت هر موقع خواستید تگ کنید من رو صدا کنید یا تو تاپیکم بگید حتما بتونم میام صدا میکنم گلم 💖