2777
2789
عنوان

چطوری قانعش کنم داییمه؟+شات😐

| مشاهده متن کامل بحث + 19206 بازدید | 280 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میذاری همرو یابرم اه اصابم خورد شد

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

فقط فقط کمکش کنید تا افسرده نشده و هزار تا کوفت و مرض نگرفته

ببخشید استارتر رک می گم چرا وقتی داره از دردش صحبت می کنه تو هم از دردت صحبت می کنی ؟انگار فقط دارید واسه خودتون دو طرف حرف می زنید 😐

بابا گوش کن ببین چی می گه🙂

اون دم از درد درونیش می زنه 

شما درد از سنگینی درسات

بزرگ تری ندارید راهنماییشون کنه بی تعصب الکی ؟

این مشکلش الکی الکی جدی می شه هااااا

این قدر خودخوری می کنه تا ناراحتی قلبی بگیره 

تا برای آروم شدن به هرجایی پناه ببره 

یا تو خودش بریزه افسرده شده افت تحصیلی و کاهش اعتماد به نفس و...

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

اگه بجا این همه اسکرین تو چند خط توضیح میدادی الانم راهنماییت کرده بودیم و به یه جمع بندی رسیده بودیم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
اگه بجا این همه اسکرین تو چند خط توضیح میدادی الانم راهنماییت کرده بودیم و به یه جمع بندی رسیده بودی ...

زودم نمیزاره ک

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
اگه بجا این همه اسکرین تو چند خط توضیح میدادی الانم راهنماییت کرده بودیم و به یه جمع بندی رسیده بودی ...

اره اسکریناش خیلی بده، نصفه اس😑

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

استارتر میخوای پر بازدید شی انقد معطل میکنی

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻