سلام بچه ها من خواهرم تازه ازدواج کرده رفته سر خونه خودش 😂الان ک روز مرده مونده واسه شوهرش چی بگیره دست ب دامن من شده ک من خودم نمیدونم واقعا گفتم از شما کمک بگیرم
اذر ماه عروسیشون بود خرید کامل واسع شوهرش کرده ب خاطر همین الان گیج شدیم 😅😂نظر بدید
میتونه ست کراوات و پاپیون و گل (از اینا که میزارن توی جیب )بخره
یه تیشرت یا هودی
یه دستبند چرم
کیف و کمربند چرم
هدفون
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم بهش گفتم گل میگه زشت نیس واسه مرد بخوای گل بگیری البته از نظر من هیچ عیبی ندارع
نه بابا عیبی نداره
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون