2777
2789

سلام معذرت میخوام ک اینو میگم.دخترم سه روز رود شکمش سفت شده بود اما امروز اصلا نمیتونه کارشو بکنه و گریه میکنه پریشب بهش یه قاشق روغن زیتون دادم راه افتادامروزم هم روغن زیتون دادم و هم شکمشو ماساژ دادم ولی بازم جیغ میزنه چی بدم بهش ده روز دیگه۱سالش میشه😢شیر خودمو میخوره

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤

روغن کرچک ب مق*عدش بزن و شربت ملین بخر واسش

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شربت ملین چی باشه

فرقی نمیکنه برو داروخانه و ب دکتر بگو خودش میدونه چی بهت بده ک مناسب سن دختر کوچولوت باشه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
دکتربهم گفت همه روز سوپ رقیق بده درکنارغذاهاش.بچه منم ۱سالشه کره هم خوبه بدی هردفعه بعدتعویض پوشک ...

سوپ و سرلاک و هرروز بهش میدم گلم.کره ک نمیتونه بخوره حساسیت ب پروتئین گاوی داره.

روغن زیتونم از جویبار گرفتم بوی خیلی بدی میده حالا نمیدونم مشکل داره یا کلا بوی روغن زیتون اینه

سوپ و سرلاک و هرروز بهش میدم گلم.کره ک نمیتونه بخوره حساسیت ب پروتئین گاوی داره. روغن زیتونم از جوی ...

اگه همه ی اینها رومیدی وبازم شکمش کارنمیکنه پس به دکترش بگو شربت بنویسه.شربت انجیرهست تاوقتی شکمش خوب کارکنه میتونی شربت رو بدی

روغن زیتون اصل که تصفیه نشده هست بو میده.بدون بو هم دارن

مازندران هستی؟

خدایا بی نهایت شکرت
اگه همه ی اینها رومیدی وبازم شکمش کارنمیکنه پس به دکترش بگو شربت بنویسه.شربت انجیرهست تاوقتی شکمش خو ...

آره مازندران زندگی میکنم عزیزم