2777
2789

سبزه که خیلی قشنگه 

سبزه ها یه نمکی تو صورتشون هست که تو صورت سفیدا و گندمیا نیست☺️

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم خیلی سفید نزن

منم سبزه ام میزنم خیلی خوب میشم که😶

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

سبزه خیلی هم قشنگه خیییییللللی 

چرا میخوای رنگشو  عوض کنی 

یه سری لباس ها اتفاقا فقط به رنگ پوست سبزه و تیره میاد ❣️

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
اون جوری که سیاااااااه میشم بدتر

سیاه چیه عزیز من

اصلاح میکنی؟خدش کلی رنگ پوستو روشن میکنه 

سیاه با سبزه کلی فرق میکنه شمام اشتباهت اینه میری کرم پودر متضاد پوستت میخری هم رنگ پوستت بگیر هم خونی داشته باشه با پوستت وگرنه خیلی بد میشه

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
چیه کرمت؟ من کرما رو پوستم میماسه تیره تر نشون میده پنکک میزنم 

چجوری میخابونی رو صورتت کرمو باچی؟

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

سعی کن خودت رو همونطوری که هستی قبول کنی. خیلی سخته میدونم چون یه چیزهایی از بچگی رفته تو جون ما ایرانیا. مثل زیبایی پوست سفید چشم رنگی و ..

من موهای لخت و کم پشتی دارم و ارزش تو خانواده ما موهای درشت پر و حالت داره‌ مطمئنا که بهتره ولی خوب چه میشه کرد من خودم حق انتخاب نداشتم پس باید قبولش کنم. 

تلاشی واسه پوشاندن پوستت نکن. کرم پودر مناسب رنگ پوستت بزنی خوب میشه. نباید کرم پودر روشن بزنی.