2777
2789

یعنی تقاص بعضی کارهاوظلم هاروخداکی جواب میده 

یعنی من الان دارم ازناراحتی قلبی میمیرم وسکته میکنم ولی اون دونفری که ظلم کردن برای خودشون راحت خوابیدن وککشون نمیگزه 😭من دارم مثل شمع اب میشم خدایا به حق امام رضا جان خودت کمکم کن بی پناهم پناهم بده 

توخودت خریداردلشکسته  ی من باش😭😭

اروم و قرار بگیری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش خداباصابران است...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
عزیزم من چه بدی درحق این زنه کردم که دست ازسرزندگیم برنمیداره😭خداروبه حق دستای کوچولوی دختردوساله م ...

ایشالا 

نمیدونم چی باید بگم 

اروم باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم من چه بدی درحق این زنه کردم که دست ازسرزندگیم برنمیداره😭خداروبه حق دستای کوچولوی دختردوساله م ...

خدا لعنتش کنه خدا کنه خونه خراب شن

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
مطمئنی؟ واکنش همسرت چی بود؟ دوست داشتی بگو آروم تر میشی هر چند منم دارم تو این آتیش میسوزم

امروزصندوقدارمون زنگ زد دوباره زنه برگشته پیش شوهرم درحالی که همون موقع من زنگ زدم شوهرم گفت دکترم😭😭زنه رودیدنی کلاعوض میشه هی زنگ میزنه بروطلاقت وبگیر ازت بدم میاد😭😭

شما هیچ بدی در حق هیچ کس نکردی

امیدوارن اون نازن هم به زودی یه عذاب الهی سرش بیاد که دردی که تو می کشی رو با پوست و استخون درک کنه

ایشالا  نمیدونم چی باید بگم  اروم باش

انگاریکی دستاموبسته مدام داره منومیزنه 

تمام این یک ماه ومداراکردم خیانتش وبخشیدم به روش نیاوردم ازمحبت یک ذره کم نذاشتم میبینم دوباره زنه پاشوگذاشته وسط زندگیم 

میدونم خداشاهده ولی من امشب میمیرم ازغصه وبچه هام بی مادرمیشن😭😭