2777
2789
عنوان

بچه هاطلسم شدم

297 بازدید | 33 پست

خانما من نزدیک هفت ماه میشه ازدواج کردم تو این هفت ماه اصن چلوگیری نداشتم بادار نشدم امروز یکی فالمو گرف توفال افتاده یکی بخاطربچه دار نشدن مارو بسته نمیتونیم بچه دار بشیم گف رو شوهرت سنگینی انداخته از فامیلاشه چجوری طلسم ازبین ببرم

خواهرم تو اول برو دکتر ببین مشکلی داری یا نه! تو این زمونه همه برای پول میجنگن حتی همون کسی ک رفتی سراغش پول دادی گفته طلسم شدی

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی درخواست میدم قبول کن

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)
واقعا یعنی میرن دعا میکنن که زن و شوهر رابطه نداشته باشن؟چقدر بی وجدان

بخدا قسم 

رابطه نداشتیم اصن دخول صورت نمیگرف 

سرکتاب باز کردیم گفتن طلسمتون کردن سرعقد 

دیگ بازش کردیم خیلیم سخت بود تا تدنسیم رابطه داشت باشیم چقدم دعوا کردیم خدا خیرشون نده

واقعا یعنی میرن دعا میکنن که زن و شوهر رابطه نداشته باشن؟چقدر بی وجدان

بخدا نمیدونستم خداروشکر رابطه مون خوبه  باهم رایطه نزدیکی هم زیاد داریم فقط بچه دار نمشیم شوهرم گف بریم دوکتور امروز دوسم گف ن طلسم شدی قشنگ دوماه قبل عروسیت

بخدا قسم  رابطه نداشتیم اصن دخول صورت نمیگرف  سرکتاب باز کردیم گفتن طلسمتون کردن سرعقد&n ...

ازه دقیقا یکی همینطوری میشناسم  اخرشم  پیرمرده  فوت شد زن جوون گرفته بود ولی یکی از بچه هاش  طلسم کرده بود  و ....

زندگی من از روز اول زهر بود همش دعوا درگیری جروبحث بدون هیچ دلیلی منو شوهرم از هم بدمون میومد مثل سگ و گربه بودیم.. چند تا جای معتبر رفتم همه مشخصات مادرشوهرمو میدادن میگفتن ک براتون جادو میگیره چندبار هم مچشو گرفتیم ولی خب وقیحتر از این حرفا بود😔 

الان یکساله داریم طعم زندگی راحت رو میچشیم چون ب گفته ی خودش دیگه برامون دعا نمیگیره خدا لعنتش کنه

پسرام دنیام💖