2777
2789
عنوان

بچه هاطلسم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست
بخدا نمیدونستم خداروشکر رابطه مون خوبه  باهم رایطه نزدیکی هم زیاد داریم فقط بچه دار نمشیم شوهرم ...

برو دکتر گلم انشالله زود باردار میشی.

سوره بقره شنیدم واسه دعا و طلسم خوبه

تو خونتون هر روز فایل صوتیش  روپخش کن یا اگه میتونی خودت بخون اسفند دود بده صدقه بزار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم تو اول برو دکتر ببین مشکلی داری یا نه! تو این زمونه همه برای پول میجنگن حتی همون کسی ک رفتی س ...

ن خاهر دوست مامانمه پول ندادم همینجوری گفتم کار شوهرمو مخاستم بیینم گفتم چ وقت بچه دار میشم گف

ن خاهر دوست مامانمه پول ندادم همینجوری گفتم کار شوهرمو مخاستم بیینم گفتم چ وقت بچه دار میشم گف

خب بهش بگو طلسم رو باطل کنه وقتی پول هم نمیخاد وقتی میگه طلسم شدی پس بلده باطلش هم کنه

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

خب بهش بگو طلسم رو باطل کنه وقتی پول هم نمیخاد وقتی میگه طلسم شدی پس بلده باطلش هم کنه

اره بهش گفتم چجوری ب شوهرم بگم خاله گفت نمیتونی بهش بگی من برات بازش میکنم ولی فامیلای شوهرته گفتم باید بشناسمش کیه ک این کارو کرده