2777
2789

ولی یه مدته یه حسی دارم فکر میکنم همه ی مردم پولدار شدن همه دارن پیشرفت میکنن فقط ما عقب موندیم میشنوم یکی مغازه زده استرس میگیرم میگم فقط ما موندیم همه دارن تلاش میکنن بخدااا خودم الان یه ساله دنبال کارم ولی نیست که شوهرمم از صبح تا شب سرکار.توروخدا خواهش میکنم دعوام نکنید راه حل بگید دست خودم نیست خیلی حس بدیه

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش برا آباد کردن اون دنیا تم اینطوری استرس داشتی....

مثلاً میگفتی فلانی بچه مریض داره چه قدر شاکره فلانی شوهر بداخلاق داره همیشه میگه الحمدلله.

فلانی به فلان نیازمند کمک می‌کنه با اینکه دستش تنگه. فلانی چه قدر احترام می‌ذاره به پدر و مادرش فلانی هیچ وقت غیبت نمیکنه فلانی نمازاش سر وقته....و......

کاش برا آباد کردن اون دنیا تم اینطوری استرس داشتی.... مثلاً میگفتی فلانی بچه مریض داره چه قدر شا ...

واقعا ربطی نداره 

آدم باید برای این دنیاشم تلاش کنه

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

روزی رسان خداست.من که واقعا میزان درآمد را پولداری نمیدونم مهم برکت ماله.بعدشم هرچقدرم آدم پول و خونه وباغ واینا جمع کنه تهش میرسه به ورثه میخورن و یه آبم روش و میگن تف تو قبرش کم گذاشت😑😁

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
مثلا چی بفروشیم منم تو فکرشم

لباس زیر لوازم آرایشی روسری شال

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
روزی رسان خداست.من که واقعا میزان درآمد را پولداری نمیدونم مهم برکت ماله.بعدشم هرچقدرم آدم پول و خون ...

دمت گرم هرکی غصه مال دنیاروبخوره بازنده هست

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
کاش برا آباد کردن اون دنیا تم اینطوری استرس داشتی.... مثلاً میگفتی فلانی بچه مریض داره چه قدر شا ...

بیچاره تو این دنیاش مونده فقط منظورم با این خانم نیست خودمم همینم 

و این حرفا ربطی به حرفش نداره واقعا