2777
2789
عنوان

این چه اسیدیه که من ایجور شدم😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اونا که سفید طلایی می بینن یکم خنگولن ناراحت نشینا😁 این فقط بازی نور هست مغزتون گول می خوره ر ...

حالا کاری به رنگ اصلیش نداریم ، چیزی که میبینیم ، تست هوش نیست که حالا کشف کنیم ببینم پشت پرده چه خبره ، چیزی که چشممون میبینه رو‌باید بگیم

طلایی وسفید..آخه این کجاش مشکیه؟

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
هرچی نگاه میکنم طلایی و سفیده یعنی اونایی که میگن مشکی واقعا راست میگن یا سرکاریه؟😯😯😯

نمیدونم ولی من به همسرم نشون دادم همینطوری گفت مشکی آبی😣

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃
حالا کاری به رنگ اصلیش نداریم ، چیزی که میبینیم ، تست هوش نیست که حالا کشف کنیم ببینم پشت پرده چه خب ...

شوخی بود حرفم

ولی کلا مغز گول میخوره دیگه تو اونا که دارن سفید طلایی می بینن ولی ربطی هم به هوش نداره

حلالم کنید و خدانگهدار   
من تیزهوشانیم و یکی از آشناهامون رتبه برتر کنکور و هردو سفیدطلایی میبینیم😁

درسته ربطی به هوش نداره منم حرفم شوخی بود فکر کردم مشخصه

ولی مغز داره گول میخوره وقتی سفید طلایی ببینی سرچ کن رنگ اصلیشو اعلام کردن

حلالم کنید و خدانگهدار