2777
2789
عنوان

این چه اسیدیه که من ایجور شدم😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 70 پست
بنظرم اونا که سفید طلایی می بینن یکم خنگولن ناراحت نشینا😁 این فقط بازی نور هست مغزتون گول می هوره ر ...

ننننننن☹من زرنگ کلاس بودم نمره ۲۰،۲۰،۲۰☺

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابی قهوه ای صندلارم ابی نسکافه ای طور

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
من سفید و طلایی میبینم کل خانوادم ابی سیاه

منم سفید طلایی.صبخ هم یکی تاپیک همینو زد بازم سفید طلایی دیدم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
نه عزیزم مشکیه یکم نور خورده توش فقط

🤐کور رنگی گرفتم پس

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مامانمم همون میبینه که من میبینم

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
بنظرم اونا که سفید طلایی می بینن یکم خنگولن ناراحت نشینا😁 این فقط بازی نور هست مغزتون گول می خوره ر ...

من تیزهوشانیم و یکی از آشناهامون رتبه برتر کنکور و هردو سفیدطلایی میبینیم😁

میشه برام از ته دلت یه آرزوی قشنگ کنی و صلوات بفرستی:)♥