2777
2789
عنوان

کیا چشماشونو عمل کردن و راضین

432 بازدید | 28 پست

شماره چشام خیلی بالارفته افسردگی دارم اصلام عینک نمیزنم چون متنفرم .فقط منتظرم ۲۳سالم شه عمل کنم اما میترسم کسیو دیدین راضی باشه؟

(بعد اینکه میگن عینک نزنید ضعیغ تر میشه یا قرنیه نازک میشه درسته؟من از دوتا دکتر پرسیدم گفتن ربطی نداره عینک فقط به دید بهترتون کمک می کنه)

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالم پی آرکی انجام داده راضیه

شماره چشمش چند بود و وند سالگی؟؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
خودمم بعد عید عمل میکنم

فمتو می کنی یا پی ار کی؟

چرا 23سالت بشه؟ بعد از 18 سالگی هروقت یک سال چشمت ثابت بمونه میتونی عمل کنی، من عمل کردم و شکر خدا راضیم، عینک هیچ ربطی به نازک شدن قرنیه نداره، لنز نباید زیاد استفاده بکنی

خواهرزادم ودختر خالم ودوستم عمل کردن وراضین

چه عملی و شماره چشمشون تقریبا چند بو

زیر ۲۳ سال عمل نمیکنن؟🙄

چرا از زمانی که یکسال چشمت ثابت بمونه 

اما میگن تا این سن صبر کنی خیلی بهتره و احتمال برگشت خیلی کمتر میشه