2777
2789

سلام خوبی خواهر من جاریم هم هست و از ما بزرگتر هستن شوهرش آدم خوبی نیست و ما مدتهاس با هم قطع ارتباط بودیم و تازگیا فهمیدم خواهرم متوجه شده همسرش بهش خیانت کرده و حالا میخواد با دوتا بچه جدا بشه خیلی خیلی براش ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تو خونه ای دیگه که دارن با اون خانوم دیدتش حاضر شده خونه و یه پراید بزنه به نامش البته تو کرج حض ...

الان اینطور میگه ... وقتی با ی وکیل مشورت کنه وکیل میگه طرف نمیتونه خیانتتو ثابت کنه... اونم میزنه زیر حرفش... 

من ک میگم فک نکنم شوهره بخاد زندگیش بپاشه حالا تو خودت بهتر میدونی... اون میخاد زن و بچه ش باشن ، اینم دوس دختراشو داشته باشه...خاهرت بهترین کار ک میتونه بکنه اینه ک تا شوهرش شرمنده س حق طلاق یا مال اموال بگیره

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
الان اینطور میگه ... وقتی با ی وکیل مشورت کنه وکیل میگه طرف نمیتونه خیانتتو ثابت کنه... اونم میزنه ز ...

قبلا هم فهمیده بود دورادور ولی اینبار با چشم خودش دیده و اون کسی که باهاش هست ادعا میکنه زنشه و جالب اینه شوهر خواهرم انقد که به اون علاقه داره خواهر منو با دو تا بچه خواهان نیست خیلی وقیحه

قبلا هم فهمیده بود دورادور ولی اینبار با چشم خودش دیده و اون کسی که باهاش هست ادعا میکنه زنشه و جالب ...

اگه بتونه از این ادعاها مدرک گیر بیاره یا با شوهرش چت کنه تو چت ها از شوهرش اعتراف بگیره 

یا از زنه اعتراف بگیره بنحوی... میتونه با این مدارک کلی کارا بکنه... متوجهی چی میگم ؟ نمیدونم تصمیم خاهرت چیه ... ولی اگ تصمیمیش موندنه اموال بگیره و چشم پوشی کنه دیگ قبول کنه زندگی دو زنی شوهرشو و اعصاب خودشو خورد نکنه ... اگ تصمیمش ب رفتنته از خیانت شوهرش یا حللا زن دومش مدرک جمع کنه تا بتونه طلاق و حضانت و مهریه بگیره...

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
اگه بتونه از این ادعاها مدرک گیر بیاره یا با شوهرش چت کنه تو چت ها از شوهرش اعتراف بگیره  یا ا ...

کآمل و درست گفتین و اتفاقا همسرش دوست داره جفتشون باشن ولی اگر قرار بر رفتن باشه رفتن خواهرم براش راحتتره من ناراحتم بعد از ۱۵ سال زندگی اینجوری اذیت شد در صورتی که خواهرم از لحاژ ظاهری  خوشگل و خیلی مهربونه . نمیدونم چرا من از دست شوهر خودم شاکیم میخوام تلافی داداشش رو سر این خالی کنم در صورتی که این اصلا اونطوری نیست

کآمل و درست گفتین و اتفاقا همسرش دوست داره جفتشون باشن ولی اگر قرار بر رفتن باشه رفتن خواهرم براش را ...

چی بگم ببین من خودم جدا شدم خب ... ولی بچه نداشتم خیلیم کم زندگی کردیم... ولی مطمینم اگ زندگی پانزده ساله و دو بچه هرگز جدا نمیشدم واقعا چرا ادم بخاطر خیانت پاشه خونه زندگیشو ترک کنه و اوارگی بکشه ؟؟ مگه شوهره رو بیندازه بیرون 

بعدشم تو قانون ایران زن دوم غیر قانونی نیست... خب ما مهریه و نفقه و حق و حقوق زنانه رو وقتی دوس داریم دیگ نباید اینقد حساس باشیم رو خیانت ... حق و حقوق دوطرفه س... هرچند ببین شوهرمن هرگز خیانت نکرد ولی ما کم زندگی کردیم ... هیچ بعید نیس از مردا برا همین مهریه شو حتما بگیره وقتی شوهرش داره از حق قانونیش استفاده میکنه زنش چرا نکنه بره با پولش خوش بگذرونه شوهرشم با زن دومش

چی بگم ببین من خودم جدا شدم خب ... ولی بچه نداشتم خیلیم کم زندگی کردیم... ولی مطمینم اگ زندگی پانزده ...

شما جدا شدین سخت بود براتون یا راحت به شرایط عادی برگشتین میدونم شرایط شما با خواهرم فرق داره از نظر احساسی میگم 

شما جدا شدین سخت بود براتون یا راحت به شرایط عادی برگشتین میدونم شرایط شما با خواهرم فرق داره از نظر ...

برا همه سخته دیگه...هرکی بگه طلاق سخت نیس دروغ گفته... حالا ب یکی از نظر احساسی فشار بیشتر وارد میشه به یکی از نگاهای جامعه به یکی مالی ... در هر حال یجوری سختیشو نشون میده